Innovatív plazmatechnológia a szemkörnyék műtét nélküli kezelései között

A szemkörnyék esztétikai megjelenésének javítására irányuló igény is jelentősen átalakult az utóbbi években, amiben nagy szerepe van a social médiának.  Rendszeresen szembesülünk mások tökéletes megjelenésével, miközben magunkon az idővel megjelenő változás jeleit, vagy a genetikai adottságaink miatti már fiatalon „zavaró” esztétikai hibákat felnagyítva látjuk, és igyekszünk megtalálni a megoldást a számtalan eljárás közül.

Növekvő tendenciát mutat az igény a műtét nélküli megoldásokra, ami természetes következménye az esztétikai kezelésekre jelentkezők csökkenő átlagéletkorának, a hatékony és biztonságos műtét nélküli kezelési lehetőségek fejlődésének.

Plazmatechnológia 

(A Plasztika Esztétika Expo és Infonapon tartott előadás Intrója:)

Az alsó és felső szemhéj kezelésére innovatív eljárás egy olyan, plazmatechnológiás eszköz használata, mely a plazma halmazállapotot (negyedik halmazállapot ) használva működik. A kezelőfejet a bőrhöz közelítve a levegőben lévő gázok ionizációjával  elektromos ívet hoz létre,ami egy pontban  szilárd szövetek szublimációját (elpárolgását ) okozza anélkül, hogy károsítaná a mélyebb rétegeket károsítaná, vagy megsértené a környező szöveteket  

Az orvos által végzett  plazmakezeléssel a bőrmennyiség célzott csökkentése,  a szemhéj bőrének feszesedése érhető el- biztonságosan, vágás és vérzés nélkül csökkenthető a lógó szemhéj, vagy a szem alatti ráncosság. 

Tudni kell, hogy a kezelés biztonságát meghatározza a használt  eszköz. A célzott szöveti roncsolás rendkívül precíz, orvosi minősítésű, ennek megfelelően beállított és biztonsági rendszerekkel ellátott eszközzel végezhető el felelősségteljesen. Nem szabad elfelejteni azt sem, hogy a leggondosabban és felkészülten, valamint a megfelelően minősített orvosi ellenőrzött géppel végzett beavatkozásnak is van kockázata és szövődménye, amivel-a korrekt döntés értelmében- érdemes a kezelés előtt tisztában lenni. 

Csodák azonban nincsenek, mint ahogy „csodamódszerek” sem!Ahhoz, hogy a páciens elégedett legyen az eredménnyel, nagyon alapos diagnosztikára van szükség, mely alapján megfelelő kezelési terv állítható össze. Figyelembe kell venni, hogy arcunk egy teljes egész, nem koncentrálhatunk például  csak a szemhéjra- a szemkörnyék kezelésénél pontosan meg kell határozni a zavaró megjelenést kiváltó összes okot.

Felső szemhéj és a szemöldök

A zártabb szemrés nem csupán a felső szemhéj bőrfeleslege miatt alakul ki- sokat ronthat a helyzeten, ha a szemöldök is megereszkedett, elveszítette fiatalos ívét.

 Amikor a szemöldök megereszkedése  is tapasztalható, a plazma kezelést -az optimális eredmény elérése érdekében- célszerű a szemöldök megemelését célzó kezeléssel kombinálni. 

Sok esetben a szemöldök feletti volumenhiány  hyaluronsavas feltöltéssel orvosolható- a szemöldök pozíciója javul, a tekintet „kinyílik”. A szemöldök megemelése bizonyos esetekben felszívódó szálas kezeléssel ( FTC, Cog szál) oldható meg.

Az  alsó szemhéj 

A meglazult, ráncos bőr feszesedését rendkívül látványosan érhetjük el a műtét nélküli orvosi plazma szemhéjkorrekcióval, emellett-a feszesedés, bőrtömörödés miatt- a szem alatti sötét karika is halványul. A szemhéj alatt futó árok viszont volumenhiány következménye, ezért szükség szerint a Plasmage ® kezelés hyaluronsavas árokfeltöltéssel kombinálható.

Szarkaláb

A szarkalábak kialakulásáért a körkörös szem körüli izom gyűrő hatása felelős, ezért a nevetéskor erősödő szarkalábak korrekt kezelése botox kezeléssel történhet. Ugyanakkor a nyugalomban is meglévő éles megtörések (ráncok) kezelésére kiválóan alkalmas a Plasmage ® kezelés.

Bár a trend a műtét nélküli megoldások felé halad, nem szabad megfeledkezni arról, hogy van, amikor az optimális megoldást csak a műtét jelentheti. A zavaró esztétikai probléma megoldására irányuló  megfelelő eljárás, vagy kombináció kiválasztása, a várható eredményekről és kockázatokról való tájékoztatás az esztétikai konzultációk feladata.

Img 5749
Img 5748 1

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre