Állív kontúrozás – Juvederm Volux

Belkyra sagoni

A Juvederm legújabb családtagjával a Juvederm Voluxszal is látványos, természetes eredmény érhető el nemtől és kortól függetlenül, mindig személyre szabottan, a természetes arányok megtartásával.

Az alábbi kezelések során az állív határozottabb kontúrjának kialakítását, illetve az állcsúcs pozíciójának helyreállítását végeztük el, melynek eredményképeit mutatjuk most be Önöknek is. 

hyaluronsavas feltöltés az arc megfelelő arányainak, kontúrjának helyreállítására is lehetőséget ad. Ezen belül a karakteres férfi állív kialakítása gyakori kérdés. Nagyon fontos, hogy a férfiarc kezelésénél a férfias sajátosságokat, karakterességeket vegyük figyelembe. A férfi és női kezelés eltérő ismereteket igényel. Természetes eredményt úgy érhetünk el, ha a férfiakat nem „csinosítjuk”, hanem határozott, férfias vonásokat alakítunk ki szemben a női arc kezelésével.

A képen látható esetben férfi vendégünk kezelésénél a karakteres férfi kontúr kialakításához a fül előtti és áll területek kezelését is szükséges volt elvégezni, melynek érdekében a Juvederm Volux-ot Juvederm Volumaval is kiegészítettük.

Profilból is jelentős változás látható, az állkapocsszöglet szöge határozottan férfias lett.

Nőknél természetesen az előbbitől eltérően teljesen más a cél. Ebben az esetben nem a karakteres, férfias vonások kialakítását végezzük. Az alábbi képen látható esetben a Juvederm Volux kezelés során az állív kontúrozása, élesítése, az állcsúcs pozíciójának helyreállítása volt a terv, melynek során a középarc-járomív feltöltésével kiegészítve értük el az állív megereszkedésének helyreállítását.

Gyönyörű, fiatal páciensünk esetében önállóan alkalmaztuk a Juvederm Voluxot, melynek során állívének élesítésére került sor, határozottabb kontúrt kialakítva az alsó arcfélen. Ez egy valódi „beautyfication kezelés volt.

Összességében elmondható, hogy az állív kezelés sem sablonos eljárás. Másképp kezeljük a férfi és női állíveket. Másképp érjük el a kívánt eredményt, ha „csupán” élesítünk fiatalon, vagy ha az arcon már megjelentek az idő okozta elváltozások. Ezen kívül, van, hogy kombinációval érjük el a célt, például a már megereszkedett szövetek COG szálas emelését is felhasználva. 

Minden Hölgynek sikeres, örömteli szépülést, az Uraknak örömteli, sármos fiatalodást kívánok! 

Kövessen minket az Instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

Instagram logo 5 2

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre