Kata története

Kata2 cmscrop

„Cserfes” Kata

Katát elmúlt hónapban ismertem meg. Nyereményjátékunkon egy Yana kollagénitalt boldog nyerteseként találkoztunk először. Megjelenése lenyűgözött, egy igazi kis „Napsugár” várakozott itt, szinte tapintható pozitív légkörrel. Ilyen ember közelében jó lenni, érezhetően feltöltődik az ember tőle.

Legközelebbi találkozásunkkor már „modellkezelésre” érkezett, túl volt akkor már a kezelést megelőző konzultáción, és kiváncsian várta, hogy a megbeszélt kezelések, ahogy ő fogalmaz „képesek-e kihozni belőle a maximumot”.

Kata várakozás közben pár gondolat erejéig bepillantást engedett az életébe, melynek közléséhez is hozzájárult. Ezt a bizalmat köszönöm! Ennek során elmondta, hogy évekkel ezelőtt teljesen megváltozott az élete, miután 45 kg-tól szabadult meg. 105 kg-ról 60 kg-ra fogyott le. Attól függetlenül, hogy ducin is teljes életét élt, vidám, kiegyensúlyozott gondolkodásmódját már akkor is mindenki szerette, ahogy fogalmaz egyszerűen ő volt „cserfes Kata”, a nagymértékű külső változás, mégis egy új világot nyitott meg előtte. Azóta tudatosan figyel az egészséges életmódra, rendszeresen sportol, odafigyel az étkezésére, fokozott hangsúlyt fektet megjelenésére is. A motiváció nagyon egyszerű és emberi, két gyönyörű gyermekének szép, fiatalos és egészséges édesanyára van szüksége.

Kata 17 éve Olaszországban étteremvezetőként dolgozik. A nagymértékű fogyás, a sok munka 40 éves korára az arcán látható nyomokat hagyott. Ennek korrigálására többször tett már kísérletet, a mostani kezeléstől nem vár mást, mint „visszakapni Önmagát”. Nagyon zavarja az arcán lévő bőrfelesleg, szája asszimetriája, és megereszkedett arcbőre. Üdébb, frisebb megjelenésre vágyik.

Kata kezelésének első lépésében hayluronsavas arcfeltöltésre, majd az ajak szimmetrikus megjelenését célzó  hyaluronsavas ajakfeltöltésre kerül sor. Az első kezelés felénél, melynek során arcának jobb oldala került feltöltésre, összhasonlításképpen az eredeti állapottal Kata tükörbe nézett, és a rekació  – mosoly és döbbenet váltakozásával – csak ennyi volt: „Úúúúúúúristen!”. Bízunk benne, hogy a végeredménnyel ugyanígy meg lesz elégedve mind Kata és környezete is.

Kete kezelésének  részleteit itt megnézheti: Hyaluronsavas volumenkorrekció.

Minden kedves jelenlegi és leendő vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre