Porta Bella Vita logo

Klinikai fitness Deka Schwarzyval

Deka schwarzy

Klinikai fitness

 

Hadd meséljek a testszobrászat egyik új , feltörekvő klinikai kezeléséről , a DEKA SCHWARZY – ról. Ez a csodás rendszer azt ígéri nekünk , hogy izomláz , izzadás és erőfeszítés nélkül képes megdolgoztatni bizonyos izomcsoportjainkat méghozzá 20 perc alatt 20.000 izomösszehúzódással .

Aki ismer vagy járt már nálam kezelésen az tudhatja , hogy én amolyan ’’ hiszem ha látom ’’ típus vagyok és igyekszem minden olyan eljárást magamon is kipróbálni amit egy vendég kérhet tőlem , hogy a kezelés közbeni valamint kezelés utáni érzéseimről , tapasztalataimról  őszintén és a várható eredmény teljes tudatában tudjak rendelkezésre állni.

Néhány szó még magamról , hátha páran magatokra ismertek a történetemben . Tudatos és egészséges életet élek , rendszeres testmozgás és diéta , vagy ha úgy jobban tetszik egészséges táplálkozás mellett . Az életem nagyban megváltozott az elmúlt 5-6 évben , ugyanis a fotómodellkedés is az életem részévé vált , így még fontosabb lett , hogy büszke lehessek a testemre , ezáltal egyre több edzés és ezzel párhuzamosan még tudatosabb étkezés köszöntött be a mindennapjaimba . Sok – sok kilótól szabadultam meg és szépen lassan nagy erők árán értem el a jelenlegi alakomat . Szinte teljesen a fanatikusává váltam nem csak a saját de mások átalakulásának segítésében , olvastam , tanultam , csináltam , küzdöttem , diétáztam , böjtöltem , éhgyomros kardio edzések és súlyzós edzések vegyesen fáradhatatlanul . Ma már elmondhatom ,hogy igazán büszke vagyok az elért eredményeimre de mégis ,ahogy nekem is , mindenkinek vannak kritikus testrészei, izomcsoportjai amiket egyszerűen képtelen megfelelően formálni hiába a rengeteg gyakorlat és az egyre növekvő kilók a súlyzón . Nekem ez a terület a fenekem . Formálódott persze és alakult de messze nem úgy amennyire pl a hasizmom ugyan olyan vagy még gyengébb intenzitású gyakorlatok után szálkásodott , kockásodott míg a fenekem köszönte szépen elvolt úgy az ő jól megszokott kis formájába. Nos , ezért is bevallom kicsit szkeptikusan olvastam a DEKA SCHWARZY leírását és motyogtam a bajszom alatt , hogy hiszem ha látom .

DEKA Schwarzy kezelés tapasztalata és eredménye

Teszteljük! Az első kezelésem január végén történt meg , majd heti 2 alkalommal vettem igénybe a SCHWARZY általi fitness edzést , összesen eddig négyszer . Direkt álltam meg a 4. kezelés után , hiszen az ajánlás szerint minimum 4 alkalom szükséges ahhoz , hogy eredményt láthassunk . Közben ugyan úgy folytattam az életvitelem , edzés – diéta ( bár be kell valljam az edzéseim veszítettek a rendszerességükből , de teljesen nem maradtak el ) és már csak maradt a türelem , hogy a kívánt hatás megjelenjen . Lefotóztam magam az első alkalom előtt és most , azaz 7 hét elteltével . A képek úgy gondolom magukért beszélnek ! Mi is ment végbe a testembe ?

Egy 20 perces program alatt 20.000 izomösszehúzódás , tehát a 4 kezelés alkalmával teljesítettünk aktív edzés nélkül 80 ezer guggolást . Mindezt úgy, hogy nem erősödtek aránytalanul a comb izmaim, ezért a combok vastagodása nélkül érhetjük el a kerek, megemelt popsit bárkinél. 

Psx 20210325 201636

Bár SCHWARZY elvégzi az általunk kívánt helyi izommunkát mégis jó ha egy általad kedvelt mozgással , sporttal és sok folyadékfogyasztással segítesz testednek , hogy  tényleg a maximumot tudd kihozni magadból .

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre