Korrektort- csak helyesen

Woman 3096664 1280 cmscrop

Véleményem szerint korrektor majdnem minden nő táskájában ott lapul, elengedhetelen kellék ugyanis a kifogástalan megjelenéshez, minden korosztálynak.

Tévhit azonban, hogy a korrektor, akkor jó, ha nagyon világos, mert csak így alkalmas a bőrhibák eltüntetésére. A Profi sminkesek – és most már Te is – jól tudjátok, hogy más színű korrektor szükséges a szem alatti sötét karikák, a rozaceás bőr, a pigmentáció, és szürkés fakó arcbőr korrigálására.

A színválasztáson kívül rendkívül fontos, hogy olyan korrektort használjunk ami, az mellett, hogy tökéletesen fed, engedi bőrünket lélegezni, tápláló összetevőket tartalmaz.  Ezeket az elvárásokat a Karaja rendkívül széles korrektor kínálata mind ötvözi.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre