Kozmetikai plazma kezelés igazolt hatékonyság

Img 8325 cmscrop

ARAMO kísérlet – Megtörtént események alapján 

 

Sokszor olvashattatok vagy hallhattátok már tőlünk a medicalkozmetikai kezeléseinkről, azon belül is a frissítő bőrmegújító kozmetikai bőrmegújító plazmatechnológiás kezelésről , de aki olyan beállítottságú, mint jómagam, erre azt mondja : persze biztos hatásos, de hiszem ha látom!

Én szeretek mindent megtapasztalni , érezni a saját bőrömön vagy letesztelni a dolgokat az élet minden területén ,hiszen akkor kapok igazán hiteles képet és győződhetek meg. Tudtam én eddig is ,hogy a kezeléseink professzionálisak, hiszen szemmel látható a vendégeink bőrén minden arckezelés után ez, de mégis fontos, mindezt ténykkel is alátámasztani. 

Első körben arra voltam kíváncsi, hogy  hatóanyag és bármiféle kozmetikum, valamint arckezelés nélkül milyen változást tudunk elérni egy teljes arcfrissítő plazma kezeléssel. Olvashattatok már hatásairól ( kollagénindukció , bőrmegújítás, elhalt hámréteg eltávolítása … )  de mi most le is mértük ezeket és számszerűsítjük Nektek.

Mindenek előtt az alap, kezdő állapotot vizsgáltuk meg modellünkön majd közvetlen plazmakezelés után imstétel mérést végeztünk el az Aramo bőrdiagnosztika segítségével. A legfontosabb paraméterek számunkra a bőr hidratáltsága, rugalmassága , pórusok állapota, meglévő ráncok mélysége,kezelhetősége és a haemoglobin szint volt ami a bőr érzékenységét mutatja nekünk.

Kezelést megelőző állapot

 • hidratáltság és rugalmasság 9 egységet kapott a 100 – ból, ami arra enged következtetni, hogy a hidratáltság kezelésre szorul a rugalmatlan,vízhiányos a bőr miatt.
 • Pórusok állapota : 52 / 100. Ez még egy megfelelő eredmény,de arra utal,hogy kissé tágak a pórusok,ami az elhalt hámsejtek és szennyeződések miatt alakul ki, hiszen mindezek megülnek a bőrünkben.
 • Jelenlegi ráncok mélysége : 23/100 . Ennél az eredménynél nekünk az a cél,hogy ez a szám minél kisebb legyen, hiszen a ráncok mélységét tudhatjuk meg belőle. A mért eredmény szintén a normál,megfelelő tartományban van még itt is.
 • Haemoglobin szint : 82/100. Ez egy magasan kiugró érték lett, amivel intenzíven kell foglalkoznunk, hiszen bőrünk érzékenysége nem játék, ha el akarjuk kerülni a megpattant ,sérült hajszálereket.

A bőrmegújító plazma kezelés

Mindezek után végeztem el a plazmakezelést majd egy egyszerű fertőtlenítő áttörlés után (ugyanis a hitelesség miatt fontos volt, hogy a kiértékelésig semmilyen plusz hatóanyagot ne kapjon a bőr, még az arctejben rejlő kis vitaminokat se)  jöhetett  a visszamérés. Ha arra számítasz, hogy nem volt nagy a változás, mert azt gondolod, hogy egy hatóanyag nélküli kezelés után bőrünk rugalmassága vagy a ráncaink mélysége javulhat, hidd el tévedsz.  Lássuk!

A kezelés után 

 • Hidratáltság  / Rugalmasság : 15/100 ! Ahogy megszabadítottuk a felesleges tehertől a bőrünket,máris rugalmasabb lett
 • Pórusok állapota : 40/100 . Tehát valóban kitisztította a megrekedt és megülő szennyeződéseket a pórusokból így azok máris kisebbek, szűkebbek, egészségesebbek lettek . 
 • Ráncok mélysége : 21/100 . Elpárolgott a felesleges bőrfelület ,így még felszínesebbek lettek az egyébként még normál tartományba lévő ráncok is.
 • Haemoglobin szint : 80/100. Igaz minimálisan, de még ereink és bőrünk érzékenységére is hatással van , hogy megtisztultabb, frissebb és rugalmasabb lett az összhatás.

Ahogy láthatjátok a bőr minden alkotóeleme hálás volt.

Hogy mi jött ezután ?

 

Természetesen egy igazi anti-ageing ,vitaminban dús I Spa arckezelés mely a kiemelkedően magas hemoglobinszint, és az alacsony hidratáltáltsági szint miatt került kiválasztásra.  Bőrünk ilyenkor 100%-ban befogadó , ezt ki is használjuk és minden olyannal kedveskedünk neki, ami segítséget
nyújthat a kritikusabb eredmények javulása érdekében.

Az ezt követő visszamérés után sem csalódtunk , a bőr minden rétege megszívta magát és pillanatok alatt hidratált, rugalmas és kicsattanó lett.

De hogy ne legyünk túl elfogultak, vártunk 3 napot és újra mértünk. Egyetlen kezeléstől szinte a normál tartományba kerültek az értékek!

 • Hidratáltság 28/100 az induló 9-hez képest!
 • Csökkent a pórusok mérete is 35re ,
 • a ráncok állapota megtartotta felszínességét
 • és a haemoglobin, amin a legtöbbet tudtunk segíteni ,így az 80 helyett már csak 44-es értéket kapott, így az érzékenységen is segítettünk ami a legfőbb cél volt.

 

 

Kövessetek minket az instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen  minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

Instagram logo 5

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre