Porta Bella Vita logo

Krisztián átalakulása

Img 0570 cmscrop

Valószínűleg sokan tudják már, korábban én is rabja és lelkes híve lettem a Premium Diet orvosi diétának, sok sikertelen próbálkozás után nekem is ezt hozza a kívánt eredményt. Átalakulásom történetét több sikertörténettel együtt itt olvashatják el.

Mióta a Premium Dietet használom, és az eredménye mások számára is látható, gyakori a kérdés, hogy hogyan tudom megállni az esti étkezés helyettesítését a táplálékiegészítővel. Az őszinte válaszom először az volt, hogy nagyon nehezen. Soha nem az éhség kínzott ilyenkor sem, hanem a közös jóízű családi vacsorák hiánya. Először mindig félrevonultam, hogy még véletlenül se essek kísértésbe.

Diétázik a család

De mi van akkor, ha az akaraterő felülkerekedik a kísértésen, és az eredményt látva, már a családnak sem esik olyan jól az esti főtékezés? Akkor bizony, a példát követve csatlakoznak. Így volt ez Nálunk is. Először férjemben Krisztiánban született meg az elhatározás( engem ismerve, ha nekem sikerült) ő is bele fog vágni. Őt követte kiskamasz kisfiam is. Most már közösen fogyassza el mindenki Nálunk a habos turmixát. Kisfiam az epresízűt imádja, Krisztián a vaniliásat, én pegig melegen, habosan a gyerekkor emlékét idéző csokoládés ízű Regulart részesítem előnyben. Az eredmény Náluk még elképesztőbb. Kicsit irigy is vagyok, ahogy csak úgy olvad le róluk a zsírfelesleg. Egymással versenge állunk rá a mérlegre, mindenki szeretné elvinni a pálmát, és együtt haladunk a közös cél felé.

Krisztián akaratereje elképesztő, és szerintem mindenkinek erőt ad. Nagyon nagy örömmel tölt el, hogy olyan férjem van, aki nemcsak tőlem várja el magától érthetődőnek, hogy a házasság ne kényelmesítsen el, önmaga is mindent megtesz azért, hogy a legjobb formáját hozza.

A Premium Diet eredménye

Kriszitán 148 kg-al kezdte el a Premium Diet alkalmazását, három hónappal ezelőtt. Az életmódjába rendszeres mozgást is beiktatva bőven túlszárnyalta a diéta betartása esetén ígért -1 kg / hét zsírtömegvesztést. Három hónap alatt több, mint 20 kg-ot fogyott(!), ami gyönyörű eredmény.

Még 10 kg-nak szeretne búcsút mondani, ami őt ismerve, borítékolható. Nagyon büszke vagyok rá, a kitartására, és arra, hogy ezzel most már nem csak én, hanem Ő is például szolgál Kisfiamnak is.

A diéta előtt 2018. februárjában

Krisztian before

A diéta mai állapotában 2018. májusban

Krisztian after

A kítűzött cél teljesüléséről, ígérem beszámolok. 🙂

Addig is minden kedves jelenlegi és leendő Vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

Kezeléseink rendszeres bemutatásáért kövessen minket az Instagramon:

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagramunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

Instagram logo 5 2

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre