Magunk is tehetünk az elmosódott álív, laza nyak ellen

Elmosódott állív

 Végezzük el a gyakorlatokat a képen látható módon úgy, hogy közben figyeljünk arra, hogy nyaki izmaink megfeszüljenek.

1. Egyenes háttal fejünket a plafon felé fordítva, a plafon felé csücsörtünk, 10 másodpercig kitartjuk, majd a fejet mellkasunkhoz hajtjuk. 10-szer ismételjük meg, miközben érezzük nyakunk feszülését.

Nyak1c

2. Fejünket oldalra felfelé fordítjuk, alsó ajkunkat előre toljuk a nyak feszülését kivátva. 10 másodperc után a fejet a mellkasra hajtjuk, majd elvégezzük a másik irányba is. 5-ször ismételjük meg!

Nyak2c

Ha a megereszkedés jelentős, vagy az állív alatti zsírfelesleg bontására is szükség van, akkor a műtét nélküli kezelések közül is választhatunk.

Az állív kontúrjának visszaállítása, a nyak megereszkedett bőrének feszesítése orvosi HIFU kezeléssel  , vahgy FTC felszívódó szállal  lehetséges.

A felesleges zsír bontását Aqualyx  injekcióval tudjuk elvégezni.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre