Marton Adrienn Genosys dermaroller kezelése

Mg 3932 1 cmscrop

Marton Adrienn ételstylist, műsorvezető életét sokan követjük nyomon. Tudjuk, hogy munkája miatt rengeteget utazik, rendkívül elfoglalt. Emellett, tudatos édesanya, gyönyörű egészségtudatos nő, akinek fontos, hogy szépségét minél tovább megőrizze, bőre a számára legjobbat adja.

Mindezek miatt, korábban járt már Nálunk, bőrdiagnosztikán, HIFU kezelésen, és O2 lift kezelésen is.

Korábbi kezeléseit itt tekintheti meg:

Most pedig annak érdekében, hogy a toszkánai forgatása után újra frissen és megújulva tudja elkezdeni az itthoni fogatási időszakot a Genosys dermaroller kezelést választotta, mivel a munkájával járó káros környezeti hatások, mint a gyakori smink, a külső forgatások miatti napsugárzás, melyek megviselnék a bőrét, fokozottabb ápolásra hidratálásra szorulnak. A dermaroller kezelés a megfelelően megválasztott hatóanyagokkal elősegíti, hogy Adrienn bőre megfelelően hidratált legyen, emellett bőre felfrissül, kollagénraktárai is feltöltődnek.

 

Köszönjük Adriennek a bizalmát, és hogy ismét minket választott. 

 

Kövessen minket az Instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen  minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

Instagram logo 5

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre