Marton Adrienn – HIFU kezelés

Img 0988 cmscrop

A szépség mellett a Szépség is elkötelezett

Marton Adrienn ételstylist, műsorvezető korábban járt már nálunk azért, hogy bőrdiagnosztikával felmérjük bőre állapotát.

Mivel Adrienn, aki közismerten egészséges ételeket főz, egészségesen él, ügyel bőre vitalitására is. Éppen ezért nagyon fontos neki, hogy azt megőrizze. Marton Adrienn bőrdiagnosztikája után preventív megoldásként, azért, hogy meggátoljuk a szövetei megereszkedését, feszesítsük, és fiatalosan tartsuk gyönyörű arcát, a Orvosi HIFU kezelést választotta.

A kisfilmben megmutatjuk, hogy hogyan történt Adrienn HIFU kezelése, és mi az ami miatt kiemelkedő jelentőséggel bír ez az eljárás az anti-aging medicinában.

Köszönjük Adriennek a bizalmát, hogy ismét minket választott!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre