Marton Adrienn – Vörösszőnyeg kezelés

Img 5609 cmscrop

A sztárok kezelése, a kezelések sztárja

Marton Adrienn ételstylist, műsorvezető korábban több alkalommal járt már nálunk.

Köztudottan az egészséges életmód képviselője, mely minden alkalommal visszaköszön ételeiben is. Ez a tudatosság nincs másként a bőrápolásában sem. Kiemelt figyelmet fordít arra, hogy szépségét megőrizze. Ennek érdekében bőrdiagnosztikája után részt vett nálunk orvosi HIFU kezelésen.

Most egy fontos esemény előtt érkezett hozzánk egy O2 lift Vörösszőnyeg kezelésre.

A kisfilmben megmutatjuk, hogy hogyan történt Adrienn kezelése, mely után egy szép Karaja sminket is kapott esti rendezvényére. 

Köszönjük Adriennek a bizalmát, és hogy ismét minket választott! 

Kövess minket az Instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheted munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövess minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheted: 

Instagram logo 5

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre