Porta Bella Vita logo

Maximus Trilipo – kiemelkedő az arcfiatalításban

Maximus trilipo 2

A MAXIMUS TriLipo® orvosi eszköz, amely a  rádiófrekvenciás kezelésekben rejlő lehetőségek maximális kihasználása mellett alkalmaz DMA (dinamikus izomaktiváló rendszert). A két módszer egyedülálló kombinációja biztosítja a MAXIMUS géppel végzett kezelések klinikailag bizonyított hatékonyságát arc-, és testkezelésekben egyaránt.

Bőrtípustól és bőrszíntől függetlenül végezhető a tűszúrás és fájdalom nélküli kezelés, már egyetlen kezelést követően is látványos eredménnyel kifejezett anti-aging hatással.

Arckezelésnél az alábbi eredményeket érjük el:

  • Ránctalanítás
  • Bőrfeszítés
  • Az izmok emelése, tonizálása és megerősítése
  • Lifting
  • Fokozott vérkeringés és oxigénellátás

 A Maximus arckezelésről részleteket itt olvashat.

Minden kedves jelenlegi és leendő Vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre