Porta Bella Vita logo

Maximus TriLipo® testkezelések

Depositphotos 6827261 l 2015 cmscrop

A MAXIMUS Trilipo kezelés egyedülálló lehetőségeket kínál a testkezelésekben. 

A rádiófrekvencia és a DMA (dinamikus izomstmuláció) , valamint a kezelőfej okozta pressio együttes hatása, a kezelési paraméterek egyénre szabható, célorientált beállítási lehetőségei miatt jelentős változások érhetőek el testkezelések esetében 

  • körfogatban (zsírmennyiség térfogatcsökkenése)
  • cellulit megjelenésében
  • bőrminőségben, bőrfeszességben
  • izomtónusban

Részleges eredmény már az első kezelést követően is látató/ mérhető, de az optimális és tartós eredményért kúraszerű használatban kell gondolkozni (4-6 alkalom), majd félévente-évente 1 alkalommal célszerű megismételni az eredmény megtartása érdekében.

A Maximus Trilopo ® kezelés folyamatát , a kezelt terület alakulását egy belső comb kezelésen keresztül szeretnénk bemutatni. A blog írásakor a kezelés előtti, és az első kezelés utáni képek álnak rendelkezésre, a kezelés folyamatát, a végeredményt a későbbiekben tudjuk bemutatni.

Maximus Trilopo® belső comb kezelés

A képek a kezelés előtt és EGYETLEN kezelést követően.

A képen látható, hogy már egyetlen kezelés után a meglazult kötőszövetek feszesebbé váltak, a bőrfelszín egyenletesebb, megjelenése jelentősen javult.

Comb
Img 2791
Comb2

A kezelés folyamatát, a változásokat  folyamatában bemutatjuk. 

Szép eredmények érhetőek el has, csípő, térd és a felkarok kezelésénél is hasonló problémák esetén is, de kiváló választás, ha csupán a bőr feszesítése a feladat.

Olvasson a kezelésről részletesen itt: Maximus Trilipo ® .

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre