Melinda története

Melinda cmscrop

Aszimmetria korrekció bemutató kezelés során

 

Melinda barátnője segítségével a Facebookon talált ránk. Melinda pécsi, adminisztrátorként dolgozik. Melinda nincs az öregedés ellen, de fontosnak tartja, hogy annak folyamatát lassítsa. Éppen ezért, tudatosan vásárol szépségipari termékeket, odafigyel a táplálkozására, kollagén és elasztin tartalmú krémeket használ, emellett fontosnak tartja a kollagén pótlását belülről is, melyet kúraszerűen végez. Genetikailag szerencsésnek érzi magát, hiszen az évek múlásával, arca nem veszített kislányos bájából.

Ettől függetlenül rendkívül zavarja, a két szemhéjának eltérő megereszkedése, mely miatt szemöldökei sincsenek egyforma magasságban. Ez, bár látását még nem zavarja, esztétikai problémát jelent, és ahogy mondja az élet legapróbb területein is gondot okoz. Így például egy napszemüveg vásárlásnál is oda kell arra figyelni, hogy milyen fazonút választ. Ugyanígy nehézkes sminket is viselnie, az aszimmetria miatt. Ez a probléma már fiatalabb korában is szembetűnő volt, de – mint ahogy fogalmaz – , az idő múlásával a gravitáció még lejjebb hozta.

Melinda szemhéj aszimmetriájának javítására a felső szemhéj   Plasmage   kezelése, valamint a  Happy Lift   szemöldök emelés jelent megoldást. Mielőtt hozzánk ellátogatott, több alternatíván gondolkodott a probléma megoldására, melyek közül, mivel az altatástól, és a műtéti szövődményektől  „ódzkodik”, erre esett a választása.

Melinda nagyon kíváncsian várja, hogy fog „hasonlóvá válni mindkét oldal”. Azt, hogy Melinda nálunk járt, előre családtagjai előtt is titkolta. Bízik abban, hogy észreveszik rajta a változást, anélkül, hogy azt előre jelezte volna.

Köszönjük Melinda, hogy megosztotta velünk gondolatait, és azt, hogy azok közléséhez is hozzájárult!

Melinda átalakulását a későbbiekben megmutatjuk. Addig is minden kedves jelenlegi és leendő vendégünknek, nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre