Melyik a jobb töltőanyag?

Img 6267 cmscrop

Restylane vagy Juvederm, ha ajaktöltésről van szó?

Erre a kérdésre, egy őszinte és elfogulatlan válasz létezik. Bármelyik töltőanyagról is legyen szó, mindkettő kiváló minőségű.

Akkor Önnek melyik a jobb?

Erre a kérdésre már egyszerűbb a válasz, persze csak mérlegelés után. A felhasznált töltőanyag fajtáját, ugyanis több dolog befolyásolja. az ajakfeltöltés előtt ugyanis figyelembe kell venni a felhasználás előtt, csak a teljesség igénye nélkül, az ajkak jelenlegi volumenét, az elvárt tartósságot, az egyéni igényeket, az elérni kívánt célt is. 

Éppen ezért, hogy Önnek melyik hyaluronsav kerül felhasználásra egy ajaktöltés során, az mindig közös, jól megfontolt döntés végeredménye. 

Az ajkak orvosi hyaluronsavas kezelése hyaluronsavas ajakfeltöltésként vált ismertté, pedig számtalan különböző ok van, amiért ezt a típusú kezelést választjuk, ezért sokszor a választandó anyag, annak szükséges mennyisége, az injekciós technika is különböző.

Bármi is az ok, amiért az ajkak orvosi hyaluronsavas kezelését végezzük, a végső cél minden esetben egy természetes hatású,  „jól viselhető” eredmény, amikor nem mellékes, hogy az ajkak mozgásakor, a mosolygáskor is optimális legyen az eredmény.

Az ajkak orvosi hyaluronsavas kezelésének különböző okairól, illetve annak megoldásáról, részleteket itt olvashat.

Fontos tudni, hogy az ajkak nagyobbítása, formálása, fiatalítása mindenkinél más és más, a kezelés tervét, a felhasznált töltőanyag fajtáját és a kivitelezést mindig az adottságokhoz kell igazítani, soha nem lehet „lemásolni” valaki ajkát. 

Ahogy az alábbi képekből is látható, a kezelést, bármilyen okból is végezzük, és ahhoz akár Restylane, akár Juvederm töltőanyagot használunk fel, az eredmény mindenképpen látványos, de mégis természetes.

 Ajak orvosi hyaluronsavas kezelése Restylane Kysse töltőanyaggal

Img 6289

Ajak orvosi hyaluronsavas kezelése Juvederm Ultra Smile töltőanyaggal

Ajak orvosi hyaluronsavas kezelése Juvederm Ultra 3 töltőanyaggal

Előfordul, hogy nem is ajkak kezelésére van szükség, hanem az ajak környéki ráncok simításra. A kezelés hatására az ajak pozíciója is javul, hangsúlyosabbá válik. 

Ajak körüli ráncok orvosi hyaluronsavas kezelése Restylane Skinbooster töltőanyaggal

 

Várjuk Önt is szeretettel!

Addig is minden kedves jelenlegi és leendő Vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján! 

Kövessen minket az Instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

Instagram logo 5

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre