Porta Bella Vita logo

Menyasszony styling tanácsadás

Menyasszony styling tanácsadás

Szerencsésnek érzem magam, hogy azzal foglalkozhatok, ami valóban érdekel. Ruhákat tervezni mások kedvére, örömteli dolog, az pedig egyenesen csodálatos, hogy a hobbim megélhetést is biztosít. Ez egészen addig igaz, amíg a kedves vendég olyan ruhámba szeret bele, ami legkevésbé sem előnyös a számára.

Ilyenkor a tervező, a kereskedő, sőt még az empatikus nő is egyszerre viaskodik bennem, mert hát a vevő boldogan távozna az új szerzeménnyel, munkatársaim örülnének az értékesítés sikerének, a tökéletes megjelenés iránti rajongásom azonban nem engedi, hogy szó nélkül hagyjam a dolgot. És mi tagadás, az őszinteség felvállalása ünneprontó, akár a vendég elvesztéséhez is vezethet.

A menyasszonyi ruha esetében különösen fontos, hogy ne csak szívünk vágyát kövessük, hanem a realitás talaján állva keressük meg az igazit. Ha olyan szabásvonalat erőltetünk magunkra, ami távol áll alkati sajátosságainktól, könnyen nevetség tárgyává válhatunk, ráadásul egy olyan eseményen, ahol a főszerepet a menyasszony játssza.

Ennek a problémának a feloldására született meg bennem a Menyasszony Styling gondolata. Örömmel várom az esküvőjük előtt álló lányokat, hogy együtt tekintsem át velük, mely alkati csoporthoz tartoznak, és mely szabásvonalak emelik ki előnyösen szépségüket, elrejtve azokat a területeket, amelyeket nem szívesen mutatnak. Ez nagyban megkönnyíti majd a választást, hiszen az előnytelen modellek próbájának kihagyásával sok időt és energiát takaríthatunk meg. Fontos, hogy szolgáltatás teljesen ingyenes, vásárlásra nem kötelez. Küldetésszerű, hiszen a célt szolgálja, amiért minden nap dolgozunk, hogy egyre több és több nő érezze hazánkban is, hogy a jó megjelenés fél siker a mindennapok kihívásaiban.

Kloeblog cmscrop

Jelentkezz még ma a kloe@kloe.hu e-mail címen vagy időpontért hívd a +36 70 333 38 11-es telefonszomot. Vegyél részt Te is ingyenes stílustanácsadásunkon.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre