Mi is az az orvosesztétikai kezelés

Orvosi esztétika

TÖBBSZÖR KÉRDEZTÉK….MIK AZ ORVOSI ESZTÉTIKAI ELJÁRÁSOK?Mint neve is mutatja, kizárólag orvos által, megfelelő képzettségel és gyakorlattal végezhető kezelések, amelyek nem a klasszikus gyógyító eljárásokat foglalják magukba.Nem betegségek gyógyítása , hanem az esztétikai problémák megszüntetése a cél , ami mint minden orvosi beavatkozás, rendkívül szigorú szabályok és körülmények között zajlik.


Hasonlóan a „szokványos” orvosi eljárásokhoz, itt is meg kell hogy előzze a beavatkozást egy állapotfelmérés, megbeszélés, tájékoztatás, ahol a kezelő orvos a várható eredményeket, esetleges komplikációk lehetőségét megbeszéli, illetve csak így lehet eldönteni, hogy az adott problémára mi a legmegfelelőbb kezelési eljárás.A kezelésekről orvosi dokumentáció készül, az adatokat az egészségügyben elvárható titoktartási és adatkezelési szabályok szerint rögzíteni és megőrizni kötelező. 
A kezelés eredményét leggyakrabban fotódokumentációval is kiegészítjük, amit természetesen nem használhatunk fel írásos beleegyezés nélkül.


A kezeléseket általában ellenőrző vizsgálat is követi, amelynek nálunk külön díja nincs.Az orvosi esztétikai eljárások rendkívül sokszínűek, ugyanarra a problémára is több megoldás kínálkozik, ezért nagy jelentősége van a megfelelő választásnak.A jó esztétikai kezelések (legyen szó orvosi esztétikáról, vagy kozmetikai kezelésről) nem csak a testet szépíti, fiatalítja, de növeli az önbizalmat is. 

AZ ARC ORVOSESZTÉTIKAI KEZELÉSEIRŐL ITT OLVASHAT ›››


Fordljon hozzánk bizalommal!

Szeretettel várjuk!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre