Porta Bella Vita logo

Mikor válasszunk Skin booster típusú kezelést

Bőrgyógyászat

Skin booster típusú kezelés

Skin booster elnevezés egy bőr minőség javító kezelést takar (skin= bőr, to boost=javítani, fokozni), emellett a Restylane termékcsalád egyik bőrminőség javító hyaluronsav termékének is a neve. ( Restylane Skinbooster )

A bőrminőség javító kezelés során keresztkötött vagy nem keresztkötött hyaluronsav tartalmú készítményt juttatunk a bőr irha rétegébe, fokozzuk ezzel a mélyebb rétegek víztartalmát, hidratáltságát. A bőr rugalmasabb, fiatalosabb lesz, javul a textúrája, így pótoljuk a bőrből idősebb korban megfogyatkozó vizet megkötő hyaluronsavat. Gyakorlatilag a bőr azon rétegét tudjuk kezelni, ahová sajnos a hidratáló krémekkel nem érünk el. Fontos kiemelni, hogy ezek a hyaluronsav tartalmú készítmények arcszobrászatra nem alkalmasak, pusztán a bőr állagát hivatottak javítani, irha rétegben elterülnek, formájukat nem tartják.

A kezelés történhet kanüllel illetve kis, felületes tűszúrásokkal. Utóbbi esetben lehetőség van helyi érzéstelenítô krém mellett végezni a kezelést. Leggyakrabban arcon, nyakon, kézfejeken végezzük.

Nagyszerű kiegészítője is lehet más bőr minőség javító kezeléseknek, mint a lézeres, dermarolleres, mikrotűs rádiófrekvenciás kezelések. Ilyenkor nincs szükség újabb tűszúrásokra, hanem a már megnyitott kis csatornákon a megfelelően választott készítmény a megfelelő bőrrétegbe jut.

Speciális skin booster típusú kezelés formának is tekinthetjük a Profhilo kezelést, ahol arcfelenként 5 meghatározott pontban adjuk be a hatóanyagot.

A skin booster típusú kezelések után nincs lábadozás, ebédidős kezelések, egész évben, nyáron is végezhető.

A kezelt bőrterület tisztántartása, fényvédelme javasolt, ill. bő folyadékfogyasztás szükséges. Vérhígító szedés, egyéb gyógyszer szedés, gyógyszer allergia esetén előzetes orvosi konzultáció szükséges.

Száraz, ráncos, fakó, petyhüdt bőr, minőségének javítására nagyszerű megoldás a skin booster kezelés. Az optimális eredmény elérésére 2-3 kezelés szükséges havonta ismételve, mely fél-egy évente igény esetén ismétlő kezelés követhet.

Várjuk szeretettel klinikánkon!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre