Porta Bella Vita logo

Mona Lisa Touch lézer a szülés utáni intimpanaszok megszűntetésére

Img 1475 cmscrop

Szülést követő változások


Természetes, hogy a terhességet, szülést követően a testünk változik, de az életminőséget rontó intim panaszok megoldására ma már biztonságos, kíméletes lehetőség is van.

A szüléssel összefüggő trauma, a szoptatás alatt jelentkező atrófiás vaginitis következményei nem csupán szexuális problémák kiváltásában játszik szerepet, de a női egészséget jelentősen befolyásoló tényezők, amik az életminőség romlásához, az egészséges szexualitást is zavaró elváltozásokhoz vezet.


DEKA Mona Lisa Touch lézere kíméletes és biztonságos megoldást nyújt a szülés utáni intim problémákra a szöveti regeneráció stimulálásával.

 

MonaLisa Touch az intim változások, intim panaszok megszüntetésére


1. Diszpareunia -fájdalmas szexuális együttlét 

A szülést követően sok nő, és partnere számára jelent fizikális és pszichés problémát a fájdalmas szexuális érintkezés. A Mona Lisa lézer szöveti regeneráció gyengéd stimulálásával segít megszünteti a fájdalmas szexuális együttlétet kiváltó problémát.


2. Nem sebészi hüvelyfeszesítés – Vaginafal gyengülés, tágulás

Csökkenti a szülést követő hüvelyi és hüvelybemeneti renyheséget , a stimulálás hatására tónusosabbá, szűkebbé teszi.

A vaginafal gyengülése zavaró lehet, befolyásolhatja a szexuális funkciókat és az örömszerzés lehetőségét is.

A speciális lézerscanner különleges szondafeje közvetlenül a hüvelyre hatva azt feszesebbé, szűkebbé, tónusosabbá teszi, újraformálja a szöveteket.


3. Stressz inkontinencia 

A legfrissebb tanulmányok szerint a Mona Lisa Touch DEKA -Pulse üzemmódja  rendkívül hatékony az urogenitális struktúrák helyreállításában, ami szintén nagy jelentőséggel bír a fizikális és pszichés jólét helyreállításában.


A Mona Lisa Touch lézer “egyetlen érintéssel”, 1 percig tartó hüvelyi kezelés során kíméletesen és FÁJDALOMMENTESEN juttatja a lézersugarakat körkörösen a vagina nyálkahártyájára, beindítva a szövetek újrastrukturálását. 


Szóval tévedés, hogy az intim lézerek csupán a menopauza miatti hormonális változások kezelésére szolgálnak.


Fiatalon, szülés után az anyaság örömei mellett segít az örömteli , teljes intimfunkciók és női egészség helyreállításában! 

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre