MonaLisa Touch lézeres intim rejuvenáció és regeneráció

Mona lisa3 cmscrop

A minőségi, teljes élet elengedhetetlen része az intim területek funkcionalitásának, esztétikai megjelenésének, a női egészségünk megőrzése. 

Az intim területek kezelésére mind rejuvenációs, mind regenerációs megoldásokat nyújt a DEKA lézer MonaLisa Touch gépe, ami egy speciális scanner és szonda segítségével a legkorszerűbb eljárás a műtét nélküli megoldások között.

Az idő múlásával kialakuló szöveti változások az intim területeket sem kímélik, a hüvely fala is elveszíti hidratáltságát, feszességét. A hormonális változások a kialakuló tüneteket fokozzák, a meglazuló hüvelyfal szárazsága nem csupán a szexuális életben okoznak változásokat, de a viszkető érzés, a gyakori gyulladások is  velejárói.  

Az intim területek rejuvenációja iránti igény ma már természetes velejárója életünknek, hiszen aktív életünk, intim női egészségünk iránti igényünk, a szexuális aktivitás évtizedekkel való kitolódása szükségszerűvé teszi az intim területek hatékony, biztonságos fiatalítását.

Ezt támasztja alá, hogy világszerte naponta több ezer( !) MonaLisa Touch lézeres rejuvenáció történik.

A szülést követő változások az intim területeken a fizikális és pszichés jólét romlását eredményezheti, ennek megoldására végezhető, eddig hiányzó megoldásként.- a MinaLisa intim regenerációs kezelés. 

MonaLisa Touch  intim rejuvenáció

A DEKA lézergyártó cég alkotta meg a világon az első lézeres vagina rejuvenációs gépet. 2012 óta számtalan klinikai tanulmány vizsgálta biztonságosságát, hatékonyságát. A legtöbb klinikai tapasztalat és kutatás ma is a MonaLisa Touch-hoz fűződik.

A tudományos vizsgálatok szerint a MonaLisa Touch az ösztrogénszint csökkenésére és a vagina öregedésére (atrofiájára) visszavezethető minden szubjektív tünetet képes hatékonyan kezelni.

A jelenlegi, második generációs lézerekkel a vaginális rejuvenáció mellett a vulva kezelésére is lehetőség van, esztétikai megjelenésének javítása jelentős hatással van a női önbizalom növelésére.

MonaLisa Touch intim regeneráció szülés után

A szüléssel összefüggő trauma, a szoptatás alatt jelentkező atrófiás vaginitis következményei nem csupán szexuális problémák kiváltásában játszik szerepet, de a női egészséget jelentősen befolyásoló tényezők, amik az életminőség romlásához, az egészséges szexualitást is zavaró elváltozásokhoz vezet.

A hüvely falára közvetlenül ható kezelés a szöveti regeneráció stimulálásával nyújt megoldást a dyspareunia (fájdalmas szexuális együttlét) , a stressz inkontinencia (akaratlan vizeletelcseppenés) ellen, valamint nem sebészeti úton végez hüvelyszűkítést a szülést követő hüvelyi és hüvelybemeneti renyheség kezelésére.

A MonaLisa Touch kezelés

Minimál invazív kezelés, alkalmas az intim öregedés megfékezésére, a szülést követő intim elváltozásokra, megoldást nyújt a vagina megereszkedésére, szárazságára és ezek következményeire.. A kezelés visszaadja a vagina feszességét, hidratáltságát, nedvességét, helyreáll a PH. A külső nemi szervek frissességének helyreállítására a vulva kezelés alkalmas.

Kezelés előtt:

A MonaLisa Touch kezelés különösebb előkészítést nem igényel, negatív cytológia elengedhetetlen. A kezelésre a legalkalmasabb időpont a menstruációs ciklus első hete. Menses (vérzés) esetén a kezelés nem végezhető.

Kezelés után:

A MonaLisa Touch kezelés után a páciens azonnal munkaképes. Előfordulhat enyhe duzzanat, vagy nedvezés  a kezelés után néhány napig. Megterhelő edzés vagy testmozgás 2 hétig nem ajánlott, kerülje a nehéz tárgyak emelését 4 hétig. A kezelést követően szexuális kapcsolat létesítése 1 hétig nem javasolt. A kezelés után négy hétig ne helyezzen fel tampont a hüvelybe.

Kezelések száma:

A nemzetközi tapasztalatok alapján rejuvenációban a legoptimálisabb eredményt   3 kezeléssel érhetjük el. 

Szülést követő regenerációs kezelés esetén a panaszok mértéke határozza meg, hogy szükséges vagy kívánatos-e kezelés ismétlés.

Vaginális rejuvenáció és regeneráció

A DEKA MonaLisa lézer precíz számítógép vezérlése a vaginális kezelőfejen keresztül másodpercenként adja le a lézersugarat, 360 fokban elérve a hüvely falát, ez a procedúra összesen 1 percet vesz igénybe! 

Fájdalommentes

Nem kell érzéstelenítés

Nincs szövődmény

Rövid kezelési idő

Nincs felépülési idő a kezelés után

Vulva rejuvenáció, esztétikai korrekció

Érzéstelenítés szükséges, a kezelés a speciális kezelőfejjel történik.

Mikor ajánlott a Mona Lisa Touch lézeres rejuvenáció

A hüvely szárazság, kellemetlen érzés vagy fájdalom közösülés közben.

Hüvelyfal lazasága, gyakori vizelési inger és vizelettartási rendellenességek.

A menopausa (változó kor), vagy nőgyógyászati műtét következtében lecsökkent női hormon (ösztrogén) szint, s az ehhez kapcsolódó szervi változások esetén. 

Külső nemi szervek esztétikai problémáinak javítására.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre