Narancsbőrkezelő és zsírcsökkentő masszázs

Masszázs porta bella vita

A problémás területek közül a comb, fenék, has-derék területe emelhető ki, amelyeken a zsírsejtek eloszlása egyénenként változik, tehát érdemes ezért, területenként, célzottan kezelni is ezeket masszázzsal.

Egy terület „zsírégető” masszázsa úgy zajlik, hogy a vér és nyirokkeringésnek megfelelően haladva célzottan fokozzuk a terület keringését a kapilláris erektől egészen a nagy erekig.

A zsírbontást elősegítendő vivőanyagunkhoz többek között kapszaicin kivonatot is adunk, hogy gyorsítsuk a keringést, zsírsejtekben raktározott anyagok bomlás utáni elszzállítását.

A bomlástermékeket a masszázs jótékony hatásainak köszönhetően a keringésünk gyorsan kiüríti a szervezetből, így az eredmény pár kezelés alatt feszesebb, simább egészségesebb bőrfelszínt eredményez.

Ez egy erőteljesebb masszázsfajta, a bőrpír fokozott, a területek érzékenysége pedig megnő, 1-2 napig érzékeny lehet kezelés után.

Zsiregeto masszazs porta bella vita
Narancsbor masszazs porta bella vita

TOVÁBBI MASSZÁZSKÍNÁLATUNKRÓL ITT OLVASHAT››››

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre