Nassoljunk az egészségért

Nassoljunk , hogy bőrünk ragyogjon – ESTHECHOC

 

Kicsit más irányból közelítjük meg a szépségápolást ebben a blogban. Általában a külső kezelést hangsúlyozzuk, milyen arckrémet, szérumot, fényvédőt és smink terméket használjunk, illetve
milyen kezeléseken vegyünk részt.

Viszont, mint már említettük érintőlegesen, a szép és egészséges bőr nem csak az arcápoláson múlik, hanem a megfelelő, vitamindús tápanyagbevitelen is. Valljuk be, sokan nem tudunk megfelelően odafigyelni a sok folyadékfogyasztásra ami hidratál, és a sok zöldség és gyümölcs bevitelre, hogy antioxidáns vitaminokkal gazdagodjunk.

A lehető legcsodálatosabb megoldást Cambridge-i tudósok hozták el nekünk, ez pedig az EstheChoc.

Esthechoc

Valahol belül, a szívem legmélyén mindig is tudtam, hogy a csoki nemcsak finom, de jót is tesz. Kívül-belül! Hányszor hallgattuk már, hogy a csokitól pattanásos lesz a bőrünk és hizlal … most végre elérkezett a mi időnk!

Ez a szenzációs találmány egy csodálatos étrend kiegészítő, mely már 3 hét alatt észrevehetően kezdi meg helyreállítani a bőr egészségi állapotát, lelassítja az öregedési folyamatokat és mindössze 38 kalóriát tartalmaz! Összetétele rendkívül hatékony anyagok kombinációjára épül. Az úgynevezett Astaxanthin, az egyik összetevő, a bőr öregedésének természetes ellenszere: segít csökkenteni a normál öregedés jeleit, a túlzott ráncosodást, a bőrszárazságot, a májfoltokat, a szeplők elburjánzását.


ÉS ! Mindemellett segít megvédeni a bőrt a túlzott napozás során is. Hogy tényekkel is alátámasszuk, pár tudományos információ a csemegéről : Az Estechoc 7,5 grammja (napi adagja) annyi astaxanthint tartalmaz, amennyi 300 gramm alaszkai vadlazacban van, és annyi kakaópolifenolt, mint 100 grammnyi fekete csokoládé. Ezek a szabad gyökök elleni védekezésben, az oxidatív stressz kivédésében segítik a szervezetet.

Esthechoc pics01 1 2 1

A dobozka 21db kis csokoládét rejt magában amiből napi 1-et kell elnassolnunk. Mivel az íze isteni és tudjuk,hogy még bőrünket is szépíti, garantáltan nem fogjuk elfelejteni. Egy doboznyi adag egy kúrának felel meg , ám az igazán szembetűnő változást csak 28 nap után fogjuk látni, hiszen a bőrünkben lévő sejteknek ennyi a megújulási ciklusa. A kúra következtében egyenletesebb,
fiatalosabb és ragyogóbb lesz a bőrünk és ami a legjobb, az egész testünkön.

Ez a csokoládé tényleg bizonyít ! Aki kételkedik, próbálja ki, mi megtettük. 😉

Kezeléseink, termékeink rendszeres bemutatásáért kövess minket az Instagramon:

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheted munkánkat az Instagramunkon.

Kövess minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheted: 

Instagram logo 5 2

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre