Porta Bella Vita logo

Negyvenöt év felett is a fiatalság jegyében

Woman 3289350 1280 cmscrop

Nem is olyan régen, még nekem is csak nagyon-nagyon távoli gondolatnak tűnt csupán, hogy a fiatalos vonások megőrzéséért igenis tenni kell. Azt gondoltam az arcmasszázs az ellazulásra való, a krémek amit használok, hidratálásra. Amikor az ember még nem szembesül a tükörbe nézve reggelente az idősödés jeleivel, hajlamos megfeledkezni arról, hogy bizony annak is eljön az ideje.

A mostani huszonéves generáció, már sokkal szerencsésebb helyzetben van, az anti-aging kezelések tekintetében, mint mi voltunk akkoriban. Egyrészt a lehetőségek száma szinte végtelen, másrészt az erre való hajlandóságuk is sokkal felfokozottabb már, a rengeteg információ, és egészség- és szépség- tudatosság növekedése miatt.

Viszont ettől függetlenül a mi korosztályunk is szerencsésnek érezheti magát, mert kiváló lehetőségek vannak már akár az orvosesztétika akár a medicalkozmetika területén arra, hogy az idősödés első jeleit visszafordítsuk, a későbbiek megjelenését, pedig kitoljuk. És ez jó, nem igaz? 🙂

Bizonyára Önök is többször hallottak már az orvosi HIFU kezelésről. Ez a magas intenzitású fókuszált ultrahang kezelés, egyrészt a fiatalabb korosztálynak is megoldást jelent, hiszen a szervezet önmegújító folyamatait felhasználva segíti a bőr feszességének megőrzését, és így biztosíthatja, hogy a ráncok, megereszkedés később alakuljon ki, így időt nyerhetünk az öregedési folyamatokban.

Nálunk pedig, amikor már a bőr megereszkedéséből eredően az arc kontúrja elmosódottabbá válik, elveszíti fiatalos íveit, a Hifu a szövetek tömörítése miatt a probléma kezelésére is alkalmas. Nem szabad elfeledkezni arról, hogy a problémák megoldásán kívül ilyenkor is nagyon fontos a HIFU szerepe az öregedési folyamatok lassításában, és azon kívül hogy lassíthatjuk a már elkezdődött folyamatokat, az újabb jelek kialakulásának idejét is későbbre tolhatjuk.

Esetünkben a HIFU kezelést egyéb anti-aging kezelésekkel is kombinálhatjuk a tökéletes, de egyben természetes eredmény elérésére érdekében.

Szóval Hölgyeim, mi a 40 év felettiek is lehetünk újra elégedettek tükörképünkkel.

Ahogy azt fentebb is írtam már a lehetőségek száma szinte végtelen. Éppen ezért, engedjék meg, hogy életkoruk szerint összeállított szépségcsomag ajánlatainkkal segítsük Önöket az eligazodásban.

Nyári exkluzív szépségcsomag ajánlatainkat itt  tekinthetik meg.

A mi korosztályunknak kifejezetten ajánlott 45 + szépségcsomag, egy igazi jolly joker az anti-aging eljárásokban.

Ez a szépségcsomag ugyanis tartalmaz:

 

  • Egy orvosi arcdiagnosztikát, melyet követetően egy személyre szabott kezelési terv kerül felállításra.
  • Egy arc-, nyak toka-, orvosi HIFU kezelést, melynek előnyeit, és szükségességét már fentebb részleteztem.
  • Annak érdekében, hogy bőrünk megújulását is segítsük egy Plasmatechnológiás bőrmegújítást,
  • Egy igazi feltöltő ragyogó bőrt eredményező nagy események előtt szinte kötelező Oxigén lift luxus arckezelést, melynek során mikrodermabráziós kezelést követően a bőrt a bejutatott oxigénnel tesszük újra üdévé, és élettel telivé.
  • A fáradtságot tükröző, szem alatti karikák javítását célzó Genosyís Eye patch szemkörnyék kezelést
  • Egy kifejezetten az Ön bőréhez igazodó anti-aging hatóanyagos SPA arcmasszázst
  • Egy ultrahidratáló biomulekuláris lapmaszk kezelést, mely közben, ahogy arcbőre lelkesen szívja magába tápanyagokat, kezét, karját revitalizáló hatónyatgos kéz- és karmasszázzsal kényeztetjük.
  • És ha már ennyi mindent tesz a bőre egészségének, szépségének megőrzése érdekében bizonyára szívesebben veszi igénybe az UV mentes barnítás lehetőségét, a szoláriumozás és napozás helyett, hiszen akik próbálták már tudják, hogy gyönyörű, egyenletes barna bőrszín érhető el ezzel az eljárással, úgy, hogy közben bőrünket nem károsítjuk.
  • Mivel a kezelések után Ön is az IMAGE Skincare termékek rabja lesz, egy 1-2 hétre elegendő Image otthon-ápolási csomag is hozzájárul ahhoz, hogy bőréért, fiatalos vonásai megőrzéséért megtegyen mindent, ami Öntől telhető.

Ezzel az ajánlattal – hiszen a kezelések nem egyszerre történnek – egész nyárra, sőt tudjuk már, hogy a HIFU kezeléssel évekre, bebiztosítja, a valóban hatékony, és eredményt hozó anti-aging kezeléseit.

Ja, és majdnem el is felejtettem, 2018. július 31.-ig a TELJES csomagot, most kevesebb összegért veheti igénybe, mint egy HIFU arckezelés ára!!!! 🙂

Várjuk Önt is szeretettel!

Addig is minden kedves jelenlegi és leendő vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

Kövessen minket az Instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

Instagram logo 5 2

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre