Porta Bella Vita logo

Nekem sikerült! – Vagyis fogyásom története

Premium diet eredmény

A gyümölcsnapokon a savtól szenvedtem, a többi napon az éhségtől. ha sikerült is szenvedések árán pár kilótól megszabadulnom, pár hónap leforgása alatt a dupláját szedtem vissza.

Szeretnék veletek megismertetni egy programot, aminek köszönhetően megszabadultam a felesleges kilóimtól.

Premium diet eredmeny

Egy Premium Diet nevű diétás programról van szó, ami igazán hatékony, könnyű módszere annak, hogy yoyo effektus nélkül visszanyerd az alakodat.

2015 Január végén kezdtem el a diéta alkalmazását. Az első lépés egy testösszetétel mérés volt, ami egy alapot adott a szervezetem állapotáról, illetve a zsírfelesleg mennyiségéről.

Az első két nap napi 5x Premium Go táplálékhelyettesítő shaket fogyasztottam, ami a diéta sikerességét alapozza meg . Mellette nagyon fontos a megfelelő folyadék bevitel, ami nekem főként citromos víz, vagy gyógytea volt. Ebben az első két napban nem az éhség érzete volt zavaró, hanem a rágás hiánya. Ez a 3. naptól megszűnt, hiszen egy Premium Diet vaniliás shaket fogyasztottam reggelire és vacsorára, de ebédre bármit ehettem, ami jól esett, amit éppen megkívántam. Igyekeztem ebédre minél fehérje dúsabb, szénhidrátban szegény ételt fogyasztani. Ettem gyümölcsöt is, citrus félét ebéd előtt ,és számomra nagy örömöt jelentett a desszert , mert bizony ebédre azt is ehettem , ha megkívántam.

Doktornőmmel , akinek segítségével ezt a csodálatos eredményt elértem, rendszeresen konzultáltam, testösszetétel mérést végeztünk. Az első mérés után nagy lendületet kaptam, mert a kilók elkezdtek lefelé menni, de azt tudni kell, nem mindig volt ez így!

Volt olyan időszakom,amikor csak 0.5 kg vagy éppen minimálisan mérhető súlyvesztésem volt egy hét alatt, de az akarat erőm ,az elhatározásom, az hogy láttam magam előtt a célt, amikor a kilóimtól megszabadulok, átlendített a nehézségeken.

Kb. két hónapon keresztül ment a napi 3x étkezés ( reggeli, vacsora Premium shake, normál ebéd) folyamatosan. Nagyon fontos , hogy az étkezések között nem nasiztam, csak folyadékot fogyasztottam.

2 hónap után visszakaptam a reggelimet és vacsorára még a fehérje alapu shaket ittam, de itt szeretném megemlíteni, hogy ekkorra már a vacsorát nem is kívántam. A szervezetem olyan, szépen kezdett reagálni, hogy a kilók leadása egyre gyorsabb lett és gyakorlatilag nem egész 3 hónap alatt 15kg zsírtól szabadultam meg!

A diétát már több mint egy hónapja elhagytam , azóta is figyelek, hogy az étkezések között a folyadékon kívül ne fogyasszak semmit. Természetesen fontos a diéta mellett a megfelelő mozgás is, amit én 30 perc intenzív sétával oldottam meg naponta.

Összességében elmondhatom, hogy a diéta könnyen betartható, nem éheztem, és lelkiismeret furdalásom sem volt , ha ünnepek, családi események alkalmával az ünnepi ételeket ettem, hisz a diéta szüneteltethető így nem éreztem magam kellemetlenül.

Működik a diéta ? Igen!

Van jojó effektus? Nincs!

Az is bizonyítja, hogy mióta befejeztem , azóta is leadtam 2,5 kg-t !!! 🙂

Köszönet Dr. Fercsik –Tóth Beatrixnak, a gyermekeimnek, a barátoknak, ismerősöknek, akik mindig pozitív hozzászólásukkal, bíztatásukkal segítettek ezt az eredményt elérnem. Visszatért az önbizalmam, kiegyensúlyozottnak és boldognak érzem magam! Kitárult előttem a világ, más szemmel nézek dolgokat, egy személyiség változáson mentem keresztül. Sugárzom azt, hogy jól érzem magam a bőrömben, és ezt mások is észre veszik.

És zárószóként köszönet MAGAMNAK , hisz nélkülem ez nem sikerült volna. 🙂

A PREMIUM DIET-RŐL RÉSZLETESEN ITT OLVASHAT›››››

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre