Porta Bella Vita logo

Nem csak egy kezelés

Img 5981 b187 cmscrop

Zsuzsi arca sokuknak lehet már ismerős. Két alkalommal is járt már Nálunk hyaluronsavas feltöltésen, melynek eredményét mi is Ő is büszkén mutattuk meg Önöknek. 

Három évvel ezelőtti és idei kezelésének eredményét már megismerhették. Most Zsuzsi azért érkezett hozzánk, hogy a hyaluronsavas feltöltés végleges eredményét láthassuk. Az eredmény minket is lenyűgözött, és persze, hogy gépet ragadtunk, hogy megörökítsük. 🙂

És most nem csak a hyaluronsav által fizikailag kifejtett hatásra, hanem az újra megnövekedett önbizalom látható lelki jeleire gondolunk. Végtelenül szerencsések vagyunk, hogy ezt nap mint nap átélhetjük Önökkel.

De, hogy értsék, mire gondolok vessünk egy pillantást a kiinduló állapotra.

Persze jelentős volt a változás a kezelés után nem sokkal is.

De pár hétre rá….

Ugye milyen sugárzó? 🙂 

A pácienseknek a hyaluronsavas feltöltés NEM CSAK egy kezelés, hanem önbizalom, magabiztosság, kiegyensúlyozottság.

De ezen felül az esztétikai orvosaknak a hyaluronsavas feltöltés NEM CSAK egy sablonosan elvégzett injekciós eljárás. Az orvosesztétikai hyaluronsavas felöltések nem néhány milliliter hyaluronsav beadásáról szólnak, hanem egységben véve az arcot, az anatómia vagy betegségből eredő változásokat, valódi orvosi szemléletű kezelések.

Optimális eredmény a probléma okainak feltárásától és oki kezelésével várható. A biztonságos kezelés, pedig a kockázatok és szövődmény lehetőségek ismeretével, megoldási képességgel lehetséges.

Minden Hölgynek sikeres, örömteli szépülést, az Uraknak örömteli, sármos fiatalodást kívánok! 

Kövessen minket az Instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

Instagram logo 5

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre