Porta Bella Vita logo

Nyári barnaság napfény nélkül is

Img 5818 cmscrop

Nyáron sok pozitív dolog történik velünk, pihenünk, relaxálunk, mindenkinek van egy pár nap kikapcsolódása, strandra,vízpartra járunk és valljuk be, UVA – UVB sugarak ide vagy oda, élvezzük a napsütést. Csodálatos színnel térünk haza és azt kívánjuk bárcsak ilyen maradna mindig, és bőrünk ne fakulna ki.

Ezek a ’’nyaralós’’ barnulások a legszebbek, ez ragyog a legjobban. Mivel ez úgymond egy szezonális barnulás, nem tudjuk megtenni, hogy minden héten kicsit lébecoljunk egy tengerparton, hogy egész évben megtartsuk ezt a színt.

Ezért cselhez kell folyamodnunk. Nem, nem az azonnali szoláriumozásra gondolok. Sokan sajnos ilyenkor rohannak a szoliba, hogy nehogy eltűnjön a szín és szinten tartsák ezt az állapotot, de nem ez a legmegfelelőbb megoldás, hiszen számtalan módon tudunk egészségesen barnulni, ami még ápolja és védi is a bőrünket, nemhogy károsítja. A bőrünket életünk végéig viseljük, ő szinte egy tükör ami árulkodik arról, hogy milyen bánásmódot kap, ami lehet, hogy évekkel később, de meg fog mutatkozni. Ezt mindig tartsuk szem előtt.

Biztosan mindannyian fel tudunk idézni magunkban egy-egy rossz példát amikkel találkozunk, összefutunk a mindennapokban, hogy mit is okozhatunk mértéktelen napozással és szoláriumozással. Mi segítünk elérni és megtartani az üde bronzos színt mindenki számára úgy,hogy garantáltan jobb állapotú és egészségesebb legyen a bőr. 

Image Skincare … mi más? 🙂  Két kiváló terméket ajánlok amit receptre írnék minden kedves Vendégünknek. Az egyik, ami kifejti jótékony hatását, minden bőrtípusra gyógyír és fokozza más testápolók hatását, ő pedig nem más mint az Image Body Spa  termékcsaládjába tartozó testradír a Body Scrub .

Használata elősegíti a sejtmegújulást, a bőrt ragyogóvá, puhává teszi. Bőrfinomító dió gyöngyökkel fokozatosan csiszol, másrészt kapszulába zárt E-vitaminos hidratáló mandulaolaj gyöngyökkel táplál, eltávolítja az akadályt, hogy megfelelően be tudjon szívódni és ki tudja fejteni hatását a most porondon lévő ugyanezen termékcsaládba tartozó arc és test bronzosító a Body Spa Face and Body Bronzer.

Amellett, hogy ez egy gazdag hidratáló krém, arcra és testre is használható és természetes barna színt biztosít napozás és szoláriumozás nélkül arany ragyogással.

Felejtsük el azokat a barnító krémeket amiktől foltosak és szinte narancssárgák lettünk. Viszont mielőtt vadul nyomnánk magunkra a tubus tartalmát, vegyük le a polcról a testradírunkat és alaposan dörzsöljük át vele a testünket , szükség esetén az arcunkat majd jöhet az egészséges ’’napozás’’. A legjobb ,hogy a szín fokozatosan fog kialakulni és még napi használat mellett sem lehetünk természetellenes barnák, viszont ezt mindenkinek saját magának kell kitapasztalnia, hogy milyen árnyalatot milyen sűrű használattal tud fenntartani . 

Ezek a BODY SPA termékek biztosítják az egészséges bőrt, és azt sejtszinten érik el. Használatukkal bőrünk megjelenése javul , feszesedik és ragyog.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre