Nyári mélyhidratálás skinboosterekkel

Hydrobalance2 cmscrop

Hogyan segíthetünk sokat napoztatott, dehidratált bőrünkön nyáron?

Hogyan kapcsolódnak ehhez a skin booster kezelések, mint a Profhilo vagy az Ejal 40?

A bőr öregedésében a genetikai adottságok mellett a napfény öregítő hatásainak kiemelkedő szerepe van. Sokat napoztatott, UV sugárzásnak kitett bőrön megjelenő finom ráncok, petyhüdtség, szürkés árnyalat, tágabb pórusok, tónusvesztettség, dehidráltság jelenik meg, melyen sokat segíthetünk skin booster kezeléssel.

Skin booster elnevezés egy bőr minőség javító kezelést takar (skin= bőr, to boost=javítani, fokozni).

A bőr javító kezelést során nem keresztkötött hyaluronsav kombinációt tartalmazó készítményt juttatunk a bőr irha rétegébe, mely meghatározott pontokban bejuttatva elterül ebben a rétegben, fokozva ezzel a bőr mélyebb rétegeinek víztartalmát, hidratáltságát. A skin booster készítmények elősegítik a sejtek közötti állomány átépülését, illetve a kollagén, elasztin termelést, ezzel a kezelés ismétlésével tartósabb, állandóbb eredményt tudunk elérni. A bőr rugalmasabb, fiatalosabb lesz, javul a textúrája, csökkennek a finom ráncok, javul a tónusa, veszít szürkeségéből.  Egyéb összetevők, antioxidánsok tovább segítik a bőr regenerációját, amire az igénybe vett napoztatott bőrnek nagy szüksége is van.

A skin booster kezeléseket gyakran kombináljuk Cool-Peel lézeres kezeléssel is, mely tovább javítja, frissíti a bőr megjelenését, így a két kezelés egymás hatását fokozza, ún. szinergista hatást érünk el a kombinációval.

Továbbá a skin booster kezelések hatását fokozhatjuk otthon végzett antioxidáns tartalmú krémekkel szérumokkal, elősegítve a bőr további regenerációját.

Skinbooster kezelések között kiemelendő a bólus technikával alkalmazott kezelés, mint pl. a Profhilo, vagy Ejal 40 kezelés. Kezelhetjük vele az arcot, nyakat, decolletaget, kézfejet. ilyenkor tűvel, vagy kanüllel, néhány meghatározott ponton juttatjuk be az anyagot az irhába, ezzel optimalizálva a hatást, csökkentve a tűszúrások számát és a fájdalmat.

Rendelkezésre áll a Profhilo body kit, mely a has és a kar megereszkedett ráncolható bőrének kezelésére került kifejlesztésre. Elsősorban szülés, vagy hirtelen fogyás után kialakult megereszkedett, bőrráncosodás kezelésére javasolt.

A Profhilo kezeléseket általában kúraszerűen végezzük, mely általában két kezelésből ál havonta ismételve, melyet fél-egy évente igény esetén ismétlő kezelés követhet.

Ejal 40 esetén a kúra 3 kezelésből áll, melyet az első, második és a negyedik hónapban alkalmazunk.

A skin booster kezelés nyáron is végezhető, ebédidős kezelés, nincs lábadozás. A kezelést követően néhány órával látható javulás, a végleges hatás kialakulásához kb. 1 hónap szükséges.

A kezelt bőrterület tisztán tartása, fényvédelme javasolt, ill. bő folyadékfogyasztás szükséges.

A fényvédő használatával megelőzhetjük, csökkenthetjük a további károsodást, öregedést.

Vérhígító szedés, egyéb gyógyszer szedés, gyógyszer allergia esetén előzetes orvosi konzultáció szükséges.

Várjuk szeretettel klinikánkon!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre