Őszi bőrmegújítás

Portrait 4599559 1280 cmscrop

Itt van az ősz, itt van újra

A csípős reggelek, a hűvösebb esték, és az egyre rövidülő nappalok eljövetelével, kétségtelenül érezhető, hogy itt van az ősz. Ez az évszak, amikor a világ kicsit megnyugszik, és számba veszi, amit eddig elért. Változást hoz, szívderítő megújulást, de megnyugtatóan lassú átmenettel, nem kapkodó pánikban.

Olyan szerencsés helyzetet kínál nekünk ez az évszak, hogy rengeteg új lehetőség nyílik olyan kezelések elvégzésére és kozmetikumok használatára, amelyek nyáron tiltólistán voltak, és kevésbé hoztak volna pozitív változást bizonyos területeken.

A lézeres bőrmegújító kezelések, mint a DEKA DOT szén-dioxid lézer egyedülálló technológia lévén megoldást nyújt a napfénykárosodott bőr kezelésére, az öregedő bőr fiatalítására,a ráncok, aknés hegek kezelésére.


A tisztítás és bőrfiatalítás területén pedig a HYDRA BEAUTY Bőrápoló rendszernek köszönhetően a kozmetikában tesz csodákat. Mély rétegű bőrtisztítást tesz lehetővé, Aqua Clean technológiával, Eleketroporációs kezelőfejjel különböző hatóanyagokat juttat be, mellyel hidratálja a bőrt, és gyémántfejes mikrodermabrázióval távolítja el az elhalt hámsejteket.

A valóban fontos alkalmak előtt  a Kleanthous és a Dermastir kezelés kiváló választás.

Hölgyeim, Uraim, a reggeli szürkületben, a délutáni didergésben, a sál sapka kombináció védelmében, húzzuk össze a kabátot, és tervezzük meg, mivel, milyen kezeléssel jutalmazhatjuk bőrünket, testünket, hogy felkészüljünk az ősz és a tél szépségeinek befogadására!

Kövessen minket az Instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

Instagram logo 5

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre