Porta Bella Vita logo

Pálma története

Img 0360 cmscrop

Újabb bemutatókezelésünk – Pálma története

 

Gyönyörű nevű modellünket, Pálmát párja kísérte le a bemutatókezelésre. Pálma járt már nálunk korábban volumenpótlás miatt hyaluronsavas arc-, és ráncfeltöltő kezelésünket, arca fiatalos kontúrjának helyreállítása miatt pedig COG szálas arcfeszesítő kezelésünket vette igénybe. A kezelés idején érkezett meg Plasmage kezelőgépünk, melynek eredményeit azóta figyelemmel kísérte. Pálma dekoratív, csinos nő, az egyetlen dolog, amin még változtatni szeretne, az az idő múlásával megereszkedett felső-, és alsó szemhéja. Negatív kritika ezért még nem érte, saját húsága miatt szeretné visszakapni fiatalos külsejét. Pálma Pécsen egy bevásárlóközpont üzletében üzletvezető-helyettesként dolgozik, munkája során rengeteg emberrel találkozik, ezért fontosnak tartja a kifogástalan megjelenést. Sminket már nem szívesen visel, mivel a felvitt szemhéjfesték a felső szemhéjak megereszkedése miatt hamar darabos lesz, ami nem túl esztétikus látvány.

Pálma szerint fontos, hogy mindenki, legyen az nő, vagy férfi igyekezzen a legtöbbet kihozni magából. Azonban ahogy fogalmaz  „amikor elszaladnak az évek, az ember belenéz a tükörbe, és a rakció csak ennyi: Úristen!, akkor változtatni kell”.

Problémájára megoldást az alsó- és felső szemhéj Plasmage kezelése jelenti, és mivel, az előző kezelések eredményével Pálma rendkívül elégedett, ezért biztos ennek a kezelésnek  a sikerében is. Mint mondja, korábbi kezelése eredménye után, „bátran meri ajánlani a Doktornőt bárkinek”.

Pálma a beszélgetés során ezért bizakodva, félelem nélkül várta a Plasmage kezelést. A kezelést remekül tűrte, és már a kezelés után közvetlenül látható volt annak eredménye.

A kezelés részleteiről képekkel együtt nemsokára beszámolunk, addig is minden kedves jelenlegi és új vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre