Plasmage szemhéjkezelés, Happy Lift szemöldökemelés műtét nélkül

Szemkornyek kezeles

Orvosesztétikai kezeléseket sok esetben helyreállítás céljából végzünk, ennek egyik formája, amikor az esztétikailag zavaró asszimetriák csökkentését érjük el.

Melinda bemutató kezelésünkre azért jelentkezett, mert az alapvetően meglévő szemkörnyéki asszimetriája az idő múlásával egyre zavaróbbá vált számára, mint mondta, akár egy egyszerű sminkelés, vagy egy napszemüveg kiválasztása is nehézséget jelentett.

Az asszimetriák műtét nélküli  korrigálása általában több lépcsős, hosszabb folyamat, sok esetben kombinációs kezelést igényel. 

Bemutató kezelésünknél a Plasmage orvosi műtét nélkül szemhéjkorrekciót választottuk a felső szemhéj bőrmennyiségének csökkentésére.  Ezt követően a gyógyulás után a  bal oldali ( képen jobb oldal) szemhéj magasságát és ívét igyekeztünk a másik oldalihoz igazítani, erre a Happy Lift szemöldökemelést választottuk, amivel a tartós eredményt is biztosíthatjuk.

Egy asszimetria korrekciós kezelésnél a reális elvárás a legtöbb esetben  nem lehet a teljes, tökéletes szimmetria. Ebben az esetben is jelentős javulást ígértünk, és úgy érzem, vitathatatlan, hogy a javulás valóban jelentős. 

Szemkörnyéki asszimetria kezelése 

A két szemhéj és szemöldök közötti  asszimetria szembetűnű. A bal felső szemhéj (kép jobb oldala) redőben borul a pillasor fölé. A szemöldök is mélyebben helyezkedik el, íve sem egyezik a másik oldallal, ez tovább rontja a szemhéj megjelenését is.

 A kezelés előtt:

Baginmelinda

Plasmage kezelés

Az orvosi plazmatechnológiával kezelve a szemhéjat, csökkentettük a bal szem feletti (kép jobb oldala) bőrmennyiséget. A tekintet nyitottabbá vált, a pillasor feletti szemhéjterületen megszűnt a felesleges bőr, redő.

Plasmage kezelés eredménye gyógyulás után:

Baginmelinda2

Happy Lift szemöldökemelés

A bal szemöldök emelését Happy Lift kezeléssel végeztük el. A szemöldökemelés irányának megválasztásakor igyekeztünk a szemöldök ívét is a másik oldalhoz igazítani. A kezelés után nem csupán a szemöldök pozíciója változott, de következményesen a szemhéj is emelkedett, a tekintet még nyitottabbá vált.

 A kezelések után:

Baginmelinda3

Köszönjük, hogy bemutathattuk a kezelés folyamatát képekben is!


A gyógyulást követően a szem is sminkelhetővé vált, az asszimetria minimalizálódott. 

A végeredmény egy gyönyörű, sugárzó szempár.  

Img 9258
Img 9311
Img 9315

Foto, smink : Studio 2.0

Bízom abban, hogy megmutathattuk, hogy alapos tervezéssel, kombinációs kezelésekkel az esztétikia problémát okozó asszimetriák is kezelhetőek,, akár műtét nélkül is, amelyek segíthetnek, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben anélkül, hogy vonásaink megváltoznának.

Köszönjük, hogy vállalkoztak  bemutató kezelésünkre, hogy megmutathassuk a változást.

Sikeres, örömteli szépülést kívánok!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre