Plasmage kezelés

Plasmage pecs

A PlasmAge ® egy orvosi eszköz, ami a plazma technológia  segítségével lehetővé teszi a felesleges bőr biztonságos és rendkívül hatékony műtét nélküli eltávolítását.

Hogyan működik a Plasmage?

Az eszköz a plazma halmazállapotot (negyedik halmazállapot ) használva működik. A levegőben lévő gázok ionizációjával hoz létre egy elektromos ívet miközben a kezelőfejet a bőrhöz közelítjük, ami egy pontban  szilárd szövetek szublimációját (elpárolgását ) okozza anélkül, hogy a mélyebb rétegeket károsítaná, vagy a környező szöveteket megsértené. Ezáltal a bőr mennyisége  a kezelt területen csökken.

A plasmage kezelés kitűnő alternatíva azokban az esetekben, amikor a bőrfelesleg, vagy bőrön megjelenő képződmények eltávolítása a cél műtét nélkül.

Plasmage kezelés menete

Részletes orvosi konzultáció során tisztázzuk a kezelés menetét, a várható eredményt, a kezelés utáni teendőket, az orvosi kontroll vizsgálatok idejét. Ellátjuk az otthoni utókezeléshez szükséges anyagokkal.

A kezelt területre érzéstelenítő krémet helyezünk fel. Ezt követően pontszerűen végezzük a kezelést, gyors, hatékony és biztonságos eljárás keretében, vérzés és vágás nélkül.

A kezelést követő néhány napban a terület  duzzanatára lehet számítani. Az apró, pontszerű pörkök leválása 7-15 napon belül várható. 

Bár sem vágás, sem varrat nincs a kezelt területen, a megbeszélt időpontokban a felépülési idő alatt orvosi kontroll vizsgálatokra várjuk.

Szemhéj kezelés műtét nélkül Plasmage ® kezeléssel

( Képekre kattintva a kezelések bemutatását is megtekintheti)

Szemhejkezeles mutet nelkul
Plasmage es hyaluronsavas feltoltes

A meglazult, megnyúlt felső szemhéj bőrfeleslege gyakran nem csupán esztétikai problémát okoz, több esetben a bőrfelesleg látásban is zavaró lehet, megoldása a bőr mennyiségének csökkentésével lehetséges.

Az alsó szemhéj ráncosodása szintén a bőrfelesleg miatt alakul ki.

A bőrmennyiség csökkentésének műtét nélküli lehetősége a Blepharoplasma® kezelés Plasmage ® gépünkkel.

A kezelés során helyi érzéstelenítésben, pontszerűen távolítjuk el a bőrfelesleget, így rendkívül precíz kezelés végezhető, miközben a környező szövetek sem károsodnak.

Az eredmény azonnal látható, a bőr „megrövidül”, csökken a felső szemhéj megereszkedése, az alsó szemhéj ráncossága.

Ránckezelés Plasmage ® kezeléssel 

Az ajak feletti ráncok, a szarkalábak gyakran okoznak zavaró esztétikai problémát.

A Plasmage ® ránckezelő programjának segítségével jelentős javulást ígér a problémás területek megjelenésében a felszínes bőrréteg eltávolításával, a környező szövetek sérülése nélkül.

Plasmage kezelés egyéb területei

Számtalan lehetőséget kínál speciális beállítások lehetőségével, amikor felesleges bőr, vagy bőrfelszínen lévő elváltozás eltávolítása a cél műtét nélkül.

Ezek közül néhány lehetőség:

  • Fülkagyló előtti redő eltávolításával feszesítés
  • Szemhéjakon megjelenő elváltozások kezelése (Xantelasma stb)
  • Hegkezelések 
  • Stria kezelés
  • Bőrmegújítás, bőrfrissítés

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre