Plasmage szemhéjkorrekció és szemkörnyék kezelések

Depositphotos 31175839 xl 2015 cmscrop

Szemhéj vagy szemkörnyék kezelés

Sokszor találkozunk a problémával, hogy a fáradt, ráncos, karikásnak tűnő vagy zárt tekintet nem, vagy nem csupán  a szemhéjak elváltozása okozza. Ezért  a szem körüli régió kezelését is mindig alapos okfeltárásnak kell megelőznie, hogy a kívánt eredményt valóban elérhessük.

Fontos tudni, hogy ha kombinált probléma okozza a zavaró elváltozást, a szemhéj önálló kezelésével nem érhetünk el optimális eredményt, csupán egy jól megválasztott, terv szerint elvégzett kezeléskombinációval.

Néhány probléma és megoldási lehetőség a teljesség igénye nélkül:

  • A felső szemhéj megereszkedése, ami a a szemrést zárttá teszi, akár a szempillákon is túlnyúlik (PlasmAge)
  • Az alsó szemhéj megereszkedése miatti ráncosság (Plasmage)
  • A szem alatti árkok (Hyaluronsavas feltöltés)
  • A szarkalábak, haragos ránc (Botox kezelés)
  • A szem alatti sötét karikák, pigmentfoltok, diszkrét ráncok (Dermaroller, mezoterápia, PRP, ápolók)
  • A szemöldök megereszkedése az idő múlásával, ami a szemhéjat a pillasorra tolja, vagy a külső szemzugot zárttá teszi, a szem kisebbnek tűnik mint régen (Hyaluronsavas szemöldökemelés, Felszívódó szálas szemöldök emelés, botulinum kezelés) 

 

 

A szemhéj bőrének műtét nélküli kezelési lehetőségei 

 

Plasmage szemhéjkorrekció

 

PlasmAge ® egy orvosi eszköz, ami a plazma technológia  segítségével lehetővé teszi a felesleges bőr biztonságos és rendkívül hatékony műtét nélküli csökkentését, a szemhéjak bőrének feszesítését.

A kezelés során helyi érzéstelenítésben, pontszerűen távolítjuk el a bőrfelesleget, így rendkívül precíz kezelés végezhető, miközben a környező szövetek nem károsodnak.

A szemhéj megnyúlt, laza bőrét a plazmaív a kezelt pontokban “elpárologtatja”, így csökken a felesleges bőr mennyisége. A kezelés emellett a szöveti regenerációs folyamatok beindításával a bőr feszesedését okozza. A kezelés során elsimítjuk a felesleges bőrredőt.

Ezt követően a szemhéj területének teljes felszínét feszesítjük.A kezelést alsó és felső szemhéjon is végezhetjük, csökkentve/ megszüntetve a ráncosságot, javítva a feszességet, a szemrést nyitottabbá téve.

Img 0249
A plazma kezelés biztonságosságát a frakcionált csúcstechnológiás plazmatechnológiás orvosi gép és orvosi kezelés biztosítja. 

Dermaroller, Mezoterápia

Kisebb problémák kezelésére, a folyamat lassítására, vagy megelőzésre kiváló lehetőségek vannak, aminek optimális kiválasztásához a szemkörnyék vizsgálata, és a gépi bőrdiagnosztika nyújt segítséget a konzultáció során.

A megelőzés már egészen fiatal kortól javasolt! 

A szemkörnyék ápolása

A szemkörnyék rendkívül érzékeny, sérülékeny bőrének megfelelő ápolása kiemelten fontos bőrápolási feladat. Lassítja az öregedési folyamatokat, segít a megelőzésben.

Célszerű olyan termékeket választani, amelyek ápoló szerepükön túlmutatva akár problémamegoldásra is alkalmasak. (pl pigmentáltság stb.)
A megfelelő ápoló termék kiválasztásához gépi bőrdiagnosztikai rendszert használunk, hogy a szemmel még láthatatlan, de mérhető változásokra is megfelelő terméket ajánlhassunk.

Szemhéj és szemkörnyék kombinált kezelései

Ha nem elégséges a szemhéj kezelése, kombinált megoldások jönnek szóba az optimális eredményért. Erről néhány esetünket bemutatjuk képekkel, melyet az alábbi képre kattintva ismerhet meg.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre