Plasmage szemhéjkorrekció önállóan vagy kombinációban

Szem22 cmscrop

Az orvosi plazmakezeléssel a bőrmennyiség célzott csökkentését érjük el, így biztonságosan csökkenthető a lógó szemhéj, vagy a szem alatti ráncosság. 

A kezelés vágás, vérzés nélkül biztonságosan, a környező szövetek károsítása nélkül történik orvosi Plasmage ® géppel.

Szemkörnyék, szemhéj kezelés

Sok esetben a zártabb szemrés nem csupán a felső szemhéj bőrfeleslege miatt alakul ki, sokat ronthat a helyzeten, ha a szemöldök is megereszkedett, elveszítette fiatalos ívét.

Az  alsó szemhéj esetében a meglazult, ráncos bőr feszesítését rendkívül látványosan érhetjük el a műtét nélküli orvosi Plasmage ® szemhéjkorrekcióval, emellett a bőr feszesedése miatt a szem alatti sötét karika is halványul a bőr tömörödésének következtében. A szemhéj alatt futó árok viszont volumenhiány következménye, ezért szükség szerint a Plasmage kezelés hyaluronsavas árokfeltöltéssel kombinálható.

szarkalábak kialakulásárt a körkörös szem körüli izom gyűrő hatása felelős, ezért a nevetéskor erősődő szarkalábak korrekt kezelése botox kezeléssel történhet, de a nyugalomban is meglévő éles megtörések (ráncok) kezelésére kiválóan alkalmas a Plasmage ® kezelés.

Az alábbi képekkel a Plasmage műtét nélküli szemhéjplasztikának ( szemhéjhelyreállításnak) nevezett kezeléseinket mutatjuk be, valamint megmutatjuk kombinációs kezelések eredményeit is.

A képekre kattintva a kezelésekrő további képeket és részletes leírásokat talál honlapunkon.

 

Felső szemhéj Plasmage kezelése

Plasmage b a1

Alsó-felső szemhéj Plasmage kezelése

Plasmage szemhej palma
Plasmage oldalt palma

Plasmage alsó-felső szemhéjkezelés hyaluronsavas árokfeltöltéssel

Also felso plasmage

Alsó szemhéj Plasmage és szem alatti árokfeltöltés

Tunde plasmage es arok

 

 


Felső szemhéj Plasmage kezelés ,  szemöldökemelés 

Amikor a szemöldök megereszkedését is tapasztaljuk, a Plasmage kezelést célszerű az optomális eredmény elérése érdekében a szemöldök megemelését célzó kezeléssel kombinálni. 

Sok esetben a szemöldök feletti volumenhiány korrigálása hyaluronsavas feltöltéssel kivitelezhető, a szemöldök pozíciója javul, a tekintet”kinyílik”. 

a szemöldök megemelése bizonyos esetekben felszívódó szálas kezeléssel ( Ftc, Cog szál, Silhouette Soft ) oldható meg.

Asszimetria korrekció

Img 2487

 

Bízom abban, hogy megmutathattuk, hogy alapos tervezéssel, akár kombinációs kezelésekkel aszemkörnyéki problémák esztétikai megjelenése  akár műtét nélkül is látványosan javítható.

Köszönjük, hogy vállalkoztak  bemutató kezelésünkre, hogy megmutathassuk a változást.

Sikeres, örömteli szépülést kívánok!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre