Porta Bella Vita logo

Premium Diet – Alakformálás

Img 4248 cmscrop

Premium Diet a betartható, látványos csoda

 

Vége a nyárnak. Sok poszt szól a közösségi oldalakon a nyaraláskor készült fotókról. Valami feltűnt most ezzel kapcsolatban. Talán az én szemem lett egy kicsit kritikusabb, de egyre többször látom, az anyukák képeit, gyermekük mögött álva, vagy csak dekoltázsig fotózva. A modern kor csodáinak hála, telefonunk szerkesztőjével egyre könnyebben tudjuk a legjobb arcunkat, testünk leginkább vállalható részét megmutatni. Nincs is ezzel baj, én is így csinálom.

Viszont ott van az a nyomasztó érzés, az elégedetlenség, amikor ezek között a fotók között mazsolázunk. Tapasztalatból tudom, hogy miről beszélek.

A nyár lassan, de sajnos biztosan múlik, viszont előttünk van a karácsony, a báli szezon, és most a friss szembesülés után, nincs is jobb idő arra, hogy belefogjunk valamibe, ami végre tényleg működik, azért hogy a karácsonyi képeken már ne legyen szükség ajándékokkal az ölünkben, és egyéb rafinált módon leplezni, amit nem szeretnénk vállalni.

Én az út közepén vagyok. Engem a karácsonyi képek sokkoltak, annak hatására döntöttem úgy, hogy lépni kell. Szeretném, ha a képek, végre azt a célt szolgálnák, amire valóban hivatottak, hogy azokat nézve örömmel, és teljes megelégedéssel idézhessem fel az emlékeket.

Unnamed 2 cmscrop

Ha Ön is tud azonosulni ezzel, várjuk szeretettel!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre