Régóta szeretném, de

Arckezelések porta bella vita

A mondat többféleképpen folytatódik – és biztos vagyok benne, hogy aki még nem volt ilyen kezeléseken , be tudja fejezni ezt a mondatot a maga gondolatai szerint. Éppen ezért a válaszok is különbözőek, amik segítenek eldönteni, hogy végül szeretnénk-e változtatni vagy sem.

Bennem pedig megfogalmazódott, hogy a gyakori felvetésekről írok rendszeresen gondolatokat, és tapasztalatokat a munkámról, az orvosesztétikáról, szépségmegőrzésről. Elárulom, ez nem mai gondolat, én is „Olyan régen akartam, de….”, viszont most belevágok, és bízom benne, hogy közelebb tudom hozni mindenkihez, akit érdekel ez a témakör, és talán időnként segíthetek a döntés meghozatalában is.

Akkor lássunk egy teljes mondatot ( és nézzék el nekem, hogy a legegyszerűbbel kezdem) :

„Olyan régen akartam már, de nem tudom, megéri-e az árát ( vagy sokba kerül).”

A kezelések ára

Az orvosesztétikai kezelések árát nagy mértékben befolyásolják a felhasznált anyagok, a használatban levő gépek minősége, és az, hogy ezeket a kezeléseket esztétikai kezelésekben jártas orvosok végzik.

Ez minden rendelőben így van, de szinte bárhol találhatók akciós időszakok, amikor az orvosi eljárások is kedvezőbb áron érhetőek el.

Mi nem veszünk részt kuponoldalak kampányaiban, de nálunk is találhatnak „kuponos” árakat. Ennek egyik formája, hogy Szépség-szerda programunkon minden héten más kezeléseket lehet kedvezményes áron igénybe venni meghatározott számban.

Így ha már megvan a döntés, kedvezőbb áron juthat bárki ugyanazokhoz a kezelésekhez, ugyanazokkal az anyagokkal -gépekkel, amiket rendszeresen végzünk.

Megéri-e a ráfordított összeget a választott kezelés ?

Amikor azon gondolkozunk, megéri-e a kezelés a ráfordított összeget, mindig több szempontot kell mérlegelni, és sokszor célravezető többféle kezelést is összehasonlítani.

Sose felejtsük, hogy nincs egyetlen olyan kezelés sem, ami mindenre megoldást jelent ! Ezért a mérlegelésnél ezt is vegyük figyelembe.

Tapasztalataim szerint ha megválaszoljuk az alábbi kérdéseket, akár több kezelést is összevetve, akkor könnyebben meghatározhatjuk a saját szempontunkból az ár/érték arányt, és eldönthetjük, hogy megéri-e elvégeztetni , vagy nem, és a csalódás is elkerülhető.

  • arra a problémára való biztosan az a kezelés, ami engem zavar, amin változtatni szeretnék ?
  • arra a problémára ez a leghatékonyabbnak ítélt kezelés?
  • a problémára milyen valószínűséggel kínál tényleges megoldást?
  • reális, hogy eléri azt az eredményt amire vágyom? ( Azaz nem nagyobbak az elvárásaim, mint ami kivitelezhető? )
  • egy kezelés elég, vagy kúrában kell gondolkozni? ( Ha kúra, akkor hány kezelésre lehet szükség? Érdemes-e bérletet vásárolni? )
  • mennyire tartós az eljárás hatása? Mikor múlik el az eredmény?
  • mennyire fájdalmas, kellemetlen a beavatkozás?
  • le kell-e mondani a mindennapi életvitelről átmenetileg, vagy valóban „ebédidős” kezelésről van szó? ( He mégis ki kell esni a munkából, az milyen áldozattal jár? )

Egy konzultáció során ezek a kérdések mindig megválaszolásra kerülnek, de ha önállóan böngészünk különböző kezelések között, segíthet a továbbgondolásban.

ORVOSESZTÉTIKAI ARCKEZELÉSEINKRŐIL ITT OLVASHAT›››

Köszönöm figyelmét !

Sikeres szépülést kívánok!

dr Fercsik-Tóth Beatrix

Forduljon hozzánk bizalommal!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre