Restylane hyaluronsavas arcemelés

Img 8147 cmscrop

Csilla kozmetikusként dolgozik, munkáját dicséri saját, gyönyörűen “karban tartott” arca.
Példája jól mutatja, hogy a folyamatos kozmetikai kezelések mellett eljön egy pillanat, amikor az arc szerkezetének változásán orvosi beavatkozás segíthet. Persze ezt követően ismét nagy szerepe van a kozmetikai kezeléseknek, bőrápolásnak, majd időnként ( sokkal ritkábban) az orvosi kezelések frissítésének.

FONTOS, hogy az orvosi és kozmetikai kezelések nem cserélhetőek le egymásra!

 

Hyaluronsavas arcemelés, arckontúrozás tervezése

Az arc vizsgálatakor nem csak a páciens számára zavaró tüneteket vesszük számba, a kezelési terv felállításánál figyelembe kell venni, hogy az arc szerkezetének változását az ismert 5 szerkezeti réteg közül melyik változása okozza.

Ez határozza meg, hogy egy hyaluronsavas feltöltéshez használt termékcsalád melyik tagjával végezzük a kezelést, milyen mélységben/mélységekben kell dolgoznunk, és melyik bejuttatási technikát alkalmazzuk az adott területen.

A fényképek a hyaluronsavas kezelést megelőzően készültek.

Az abszolút természetes megjelenés megtartása mellett emeltünk, simítottunk, kontúroztunk, hogy a fiatalos, nőies megjelenést javítsuk, a szép vonásokat hangsúlyozzuk, figyelembe véve az arc optimális arányait.

Ennek megfelelően terveztünk, és végeztünk kezelést a középarc-járomív területén, illetve az áll kiemelését, az állív élesítését végeztük el.

Hyaluronsavas arcemelés lépésről lépésre

A kezelést 4 ml Estylane hyaluronsav felhasználásával végeztük. 

Finom, mértékletes változtatásokat végeztünk a Restylane termékcsalád különböző termékeinek kombinációjával, lépésről lépésre haladva az arcon. Emeltünk, sikítottunk, kontúroztunk, hogy a fiatalos, nőies megjelenést javítsuk, a szép vonásokat hangsúlyozzuk.

 A hyaluronsavas kezelés eredménye

A képek közvetlenül a kezelés előtt és azt követően készültek.

Később megmutatjuk majd, hogy ezek a kezelés után közvetlenül látható változások a hetek múlásával mennyivel kifejezettebbek lesznek, hiszem a teljes hatás azonnal még nem látható.

Köszönjük, hogy bemutathattuk a képeket. Bízom benne, hogy megmutathattuk, hogy mértékletes kezeléssel ízléses, természetes változást tudunk elérni. 

Minden Hölgynek sikeres, örömteli szépülést, az Uraknak örömteli, sármos fiatalodást kívánok! 

 

 

 

Kövessen minket az Instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

Instagram logo 5

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre