Porta Bella Vita logo

SHR szőrtelenítés – saját tapasztalatok Dorinától

Img 5314 cmscrop

SHR éleménybeszámoló 

Többen hallhattatok és olvashattatok már az SHR ( Super Hair Removal ) szőrtelenítési eljárásról. Azonban mindenhol a tényeket, paramétereket és hogy úgy fogalmazzak, a száraz anyagot láthatjuk. Miért jó, kinek ajánljuk , milyen sűrűn kell megismételni, mi a menete …stb. Az SHR kezelés leírását itt Te is elolvashatod.

A kezelés valódi élményéről ( mert ez tényleg egy élmény ),a tapasztalatokról, és hogy mi is fog történni először majd fokozatosan a kezelések során, viszont keveset olvashatunk. Személy szerint szeretek mindent kipróbálni, letesztelni, megtapasztalni, érezni, látni, hiszen így tudom igazán, hogy mit érez a vendég a kezelés közben és mik lehetnek a várható vagy lehetséges hatások.

Így elkezdtem én is egy kúrát magamon, tesztelgettem alacsonyabb – magasabb intenzitású kezelést, 5 heti rendszerességgel és kihúzva egészen 6-8 hetire is . Két kezelt területet választottam, amik közül mindkettő szerintem jolijoker lehet minden nő számára, illetve az egyik ( hónalj ) a férfiakat is érintheti. A választottjaim pedig a hónalj és a bikinivonal. Csak hogy jobban belelásson mindenki, ezeken a területeken sajnos igen erős és strapabíró szálakkal áldott meg az ég, szinte fekete, erős és sűrű szőrszálak. Nagyjából 2 naponta , ha kicsit jobban bírták 3-4 naponta kellett borotváért nyúljak. Ez elég sűrű , és bár mi nők is szőrrel a testünkön születünk, a mai világban már elvárt,sőt egyértelmű szerintem , hogy egy igényes hölgy sem engedheti meg magának, hogy borostásan menjen el strandra, vagy vegyen fel ujjatlan ruhát.

Nekem ami még nagy ösztönző erő volt, mivel elég sűrűn járok edzeni, hogyha edzést megelőző nap véletlen elfeledkeztem ellenőrizni vagy simává varázsolni a területet akkor ne legyen kellemetlen egy ujjatlanban edzeni vagy egy jó kis cardioedzés után még szaunázni.

Nos nekiveselkedtem a sorozatnak. Igen kellemes meglepetés volt, hogy a villanások közben egyáltalán nem volt kellemetlen, nem fájt, nem égetett, mondhatni még jóleső meleg volt és semmi nyoma nem maradt, nem pirosodott ki , nem pattogott ki és kellemetlen érzés sem volt utána, összességében mintha mi sem történt volna . Ezután kell egy kis türelem, ugyanis az ilyenkor elért szőrtüszőkben lévő szálak elkezdenek kifelé igyekezni, így meg ne ijedjen senki, hogy jaj ez nálam nem vált be, hiszen ugyan úgy nőnek a szálak mint eddig. Nem, nem ez történik, ilyenkor csupán kilökődnek a szervezetünkből az ottrekedt szőrszálak és kifordulnak körülbelül 2 hét alatt majd azt vehetjük észre, hogy például ( én így jártam ) törölközés után hopp kevesebb van. Elindult tehát a folyamat.

Ahhoz, hogy a sejtjeink újra összeszedjék magukat és nekiveselkedjenek egy újabb szőrnövekedési ciklusnak általában 6 hét kell ( ezért sem célszerű sűrűbben elvégezni a kezelést) , ekkorra kérjük a következő időpontunkat . A kezelések között csak borotválni szabad a kezelt területeket és az időpontunk előtt 2-3 nappal kell ezt megtegyük. Amit tapasztalhatunk , hogy majd egyre gyengébbek lesznek a szálacskák és egyre lassabban növekednek, azaz ritkábban kell borotváért nyúlni . Én ezt már a második alkalom után észrevettem és ez egyre csak jobb lett . A negyedik alkalom után jutottam el oda , hogy már nem 2-4 naponta kellett foglalkozzak a szőrtelenítéssel hanem nagyjából 2 hetente és a szálak mennyisége körülbelül 60%-al csökkent!

Felbecsülhetetlen érzés volt amikor úgy tudtam elmenni nyaralni , hogy nem kellett borotvát csomagoljak és nem kellett izgulnom, hogy milyen állapotok uralkodnak.  Hat alkalomnál járok és ami maradt : ici-pici elgyengült szálacskák elszórva ( 10% – a a kezdeti helyzetnek )  amik nagyon lassan 5-6 hetente jelennek meg. Összességében nagyon-nagyon ajánlom mindenkinek, hihetetlenül megkönnyíti a mindennapokat.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre