Porta Bella Vita logo

Siganature Peeling kezelés

Glr1547 1 cmscrop

Marija Dorinát néhány hónapja a Baranya Szépe döntöseként ismertük meg, és azonnal a szívünkbe zártuk. Örökké mosolygós, kedves arcával, mindenkit levett a lábáról. Dorina most lesz 18 éves, tudatosan él, odafigyel a táplálkozására, rendszeresen sportol. Egyetlen apró dolog ami megoldásra vár, életkorából adódó pattanások arcbőrén. Nagy örömmel vettük, amikor azzal a kéréssel, fodult hozzánk a számára zavaró arcbőr problémájának megoldásában segítséget nyújtsunk.

Marija Dorina Baranya Szépe döntőjére való felkészülése alatt – a többi döntős lánnyal egyetemmel egy IMAGE otthonápolási termékcsomagot kapott ajándékba, melyet azóta is lelkesen használ.

Glr1451
Glr1547 1

Dorina lelkesen vágott bele a szépségmegőrző, bőrmegújító programba.

Megerkezett

A kezelést megelőző állapotot fotókkal is dokumentáltuk.

Kezeles elott 1
Kezeles elott2

A kezelésének megkezdése előtt – mint ahogy minden egyéb esetben is, kezelési terv kidolgozása volt szükséges, fontos azonban, hogy az előre megatározott tervet, folyamatosan bíráljuk felül, amennyiben a bőr állapota, annak javaulása azt szükségessé teszi. A legmegbizhatóbb módszer, mellyel megállapítható a bőr aktuális állapota, illetve megoldható a kezelések eredményeinek dokumentálása a Professzionális bőrdiagnosztika. Éppen ezért az első kezelést megelőzően ARAMO bőranalízissel megállapítottuk Marija Dorina jelenlegi bőrképét, melyet az egyes kezelés során folyamatosan újra megteszünk, hogy a változást nyomon kötehessük.

Bordiagnosztika

Az Aramo bőrdiagnosztikáról és annak jelentőségéről itt olvashat.

Ezt követően első kezelésként a Designer peelingek közül a Signature Facelift peeling kezelést alkalmaztuk, melyet méltán a „A C vitamin specialistának” is neveznek. Ez a tisztító, frissítő, vitaminokkal teli kezelés, amely feszesít, fényt és ragyogást ad, táplál és hidratál. A bőr élettel teli lesz és megújul. A kezelés képekei lépésről lépésre az alábbi képeken láthatók.

Elokeszites
Oldat felvitele 1x
Bormeguj maszk
Oldat 2x
Enzim maszk
Fenyvedelem

Dorina a kezelés után az Image Skincare Clear Cell termékeivel tért haza, mely kifejezetten az aknés, vagy aknéra hajlamos, zsíros bőr kezelésére lett kifejlesztve, mivel, mindannyian tudjuk, hogy még a legjobb kezelés kifogástalan eredményéhez is elengedhetetlen a megfelelő otthoni ápolás.

Otthoni apolas

Marija Dorina következő peeling kezelésére a jövő héten kerül sor, a megfelelő előkészítés után már biztonságosan vághatunk bele az Acne lift peeling kezelésbe. Ez az egyedülálló felületmegújító kezelés kettős hatással bír. Miközben csökkenti és kezeli az akne minden típusát, a bőrt már egy kezeléssel megújítja és kisimítja. Orgona őssejtekkel vegyítve csökkenti az elváltozásokat, megszünteti a pattanások, aknék helyén megjelenő sötétebb elszíneződéseket.

Mi már alig várjuk a következő kezeléseket, melyről folyamatosan beszámolunk.  Kövessék figyelemmel Önök is!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre