Porta Bella Vita logo

Supermodell look – hyaluronsavas járomív töltés

Img 8230 cmscrop

Amikor még nem az idő ellen harcolunk, finom, mértékletes hyaluronsavas feltöltéssel optimalizálhatjuk az arc arányait, hangsúlyozhatjuk a szép vonásokat.

Hédi esetében, aki a kezelés előtt is gyönyörű volt, a járomív és az áll diszkrét kiemelésével diszkréten változtattunk az arc kontúrján. 

Supermodell look tervezése

A kezeléssel az arckontúrt terveztük optimalizálni. Kimértük a kívánt arányokat, hogy elvégezhessük az arc harmonizációját.

Leegyszerűsítve a járomív külső (fül felőli) ívét kell hangsúlyoznunk, ezzel a kontúr fokozásán kívül  minimálisan megemeljük az arcot, így az arc kissé nyújtottabbá válik, a V vonal hangsúlyosabb lesz.

Nagyon fontos, hogy középarc orr melletti részét ebben az esetben ne hangsúlyozzuk tovább.

Mivel az arc kezelése a profil megjelenésének optimalizálását is célozza, az állcsúcs kiemelése elengedhetetlen a harmónia megteremtéséhez.

A fényképek a hyaluronsavas kezelést megelőzően készültek.

  

 A Supermodell look kezelés 

Az egyik oldal kezelése után megfigyelhető a diszkrét változás a kontúrban.  

A supermodell look hyaluronsavas kezelés eredménye

A képek közvetlenül a kezelés előtt és azt követően készültek.

A kezelés után közvetlenül látható változások a hetek múlásával kifejezettebbek lesznek, hiszen a teljes hatás azonnal még nem látható.

Pillanatképek a hyaluronsavas kezelésről :

Ezt a fotót pedig Héditől kaptuk, 1 héttel a kezelés után. Gyönyörű! 

Köszönjük, hogy vállalta, hogy nyílt napunkon élőben mutathassuk be a kezelést az érdeklődők előtt, és hogy  bemutathattuk a képeket. Bízom benne, hogy megmutathattuk, hogy mértékletes kezeléssel ízléses, természetes változást tudunk elérni. 

Minden Hölgynek sikeres, örömteli szépülést, az Uraknak örömteli, sármos fiatalodást kívánok! 

 

 

 

Kövessen minket az Instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, rövid videókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

Instagram logo 5

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre