Porta Bella Vita logo

Szájkontúrozás helyesen

01 lining lipstick mistakes that are ruining your look 517945141 puhhha 760x506 cmscrop

Pár szó a szájkontúrceruzákról


Hogyan használjuk rúzsként és hogyan használjuk csak kontúrként?


Ha kontúrként szeretnénk csak használni a ceruzát, fontos,hogy betartsunk egy két szabályt,hogy elkerüljük a lehetséges bakikat és a látvány szép – egységes, nőies legyen. Ne nagyon rajzoljuk nagyobbra a szánk vonalát, a kontúrt természetesen húzhatjuk az ajkak külső vonalára, de semmiképpen se rajzoljuk körbe a szánkat, az ugyanis látszani fog. Felejtsük el a sokkal sötétebb színű kontúrt és ne hegyezzük ki túl a ceruzát mert azzal borzalmasan és természetellenes lesz a vonal, valamint a szánk színéhez igazodó árnyalatot válasszunk ha csak kontúrozni szeretnénk.

Használjuk rúzsként


Manapság nagyon divatos a matt rúzs, másrészt ha kontúrceruzát használunk, akkor nagy eséllyel fog fent maradni a festés egy egész estés borozgatás alatt is. Ennek a megoldásnak további előnye, hogy nem kell amiatt sem aggódnunk, hogy lekopik a rúzsunk, és csupán egy kontúrral a szájunkon csücsörítünk. Ha a legtöbbet akarjuk kihozni a szájceruzából, akkor ne csak kontúrt rajzoljunk hanem színezzük ki vele az egész ajkunk. Ez nemcsak alapul szolgál a rúzs számára, hanem segít megelőzni a körberajzolt száj hatást, amikor a rúzs kopni kezd.

A rúzshoz hasonló árnyalatot válasszunk. Szerencsére azoknak az időknek már vége van, amikor a szájceruzának sötétebbnek vagy teljesen más színűnek kellett lennie, mint a rúzsnak. A szájceruza viselésének egyik lényege, hogy ne látszódjon, hogy rajtunk van, csak tegye tartóssá a rúzsunkat és ne engedje elmozdulni. Ennek érdekében érdemes a szájceruzát egy ajakecset segítségével egyenletesre satírozni mielőtt felvisszük rá a rúzst.


KARAJA PERFECT LIP LINER

Karaja makeup szajceruza perfect lip liner


Tökéletes választás a szájceruzák között. Hosszantartó puha kontúrceruza mely speciális ecsetével satírozható is. Magas koncentrációban tartalmaz növényi olajokat és E – Vitamint így gondoskodik egyben az ajak ápolásáról is. Gazdag színhatás, tökéletes fedés , könnyű felvitel.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre