Porta Bella Vita logo

Szem alatti árok feltöltés modellképekkel

Szem alatti árok feltöltés

A szem alatti árok  gyakran már fiatal korban is megjelenik, fáradtnak mutatva a tekintetet. Amikor a „karikákat” valódi volumenhiány okozza (és nem csupán a bőr elszíneződéséről van szó),  akkor azok már alapozóval, korrektorral sem tűntethetőek el, hiszen azon kívül, hogy a krém az árokban összegyúlik, az árnyékok miatt nem lesz egyenletes a látvány.

Tovább rontja a helyzetet, ha az alső szemhéjon kialakuló táskák is elődomborodnak, így az orca és szemhéj között még határozottabbnak tűnik majd az árok.

A hyaluronsavas ároktöltésnél nem csupán a szem alatti árkok kiemelését tudjuk elvégezni, hanem optikilag javítjuk a szem alatti táskák esztétikai megjelenését is.

SZEM ALATTI ÁROK, KARIKÁK FELTÖLTÉSE HYALURONSAVVAL

Érzéstelenítő krémet használunk, majd a kezelendő területbe szinte fájdalmatlanul fecskendezzük az orvosi hyaluronsavat.

A kezelés 10-15 percet vesz igénybe, a napi tevékenység ezután azonnal folytatható.

A kezelést követően azonnal látható az eredmény, de a teljes hatás kialakulása 1-2 hét alatt várható.

A képeken a szem alatti árok feltöltését mutatjuk meg közvetlenül a kezelés előtt, és kezelést követően. 

Szem alatti arok feltoltes
Szem alatti aroktoltes
Szem alatti arok hyaluronsavas feltoltes

Olvasson részleteket itt: HYALURONSAVAS KEZELÉSEK 

Köszönjük a hozzájárulást, hogy bemutathattuk a fotókat!

Bízunk benne, hogy így láthatóvá tehetjük, hogy  ezek a kezelések nem változtatják meg az arc karakteretét, hatásuk természetes,  finom, diszkrét és mégis rendkívül látványos. 

Mindenkinek sikeres, örömteli szépülést kívánok! 

dr Fercsik-Tóth Beatrix

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre