Szemöldök formázás Karajával

Unnamed 4 cmscrop 1

Szemöldökformázás , porral vagy ceruzával ? Hogy csináljam?

Tökéletes és szimmetrikus arc illetve ember nincs,szóval ne ijedjünk meg ha nem egyforma a kétszemöldökünk, semmi pánik, ilyen nem létezik! Viszont bármikor lehet ezen dolgozni, javítani, változtatni. Adottak a lehetőségeink ahhoz, hogy a szépből mégszebbet készítsünk. Ilyenkor nyúlunk a neszeszerünkhözés kérjük segítségül a sminket.

Ahogy Bobbi Brown mondta: „I believe all women are pretty without makeup – but with the right makeup can be prettypowerful ” minden nő szép smink nélkül,de a megfelelő sminkkel még lehengerlőbb. Tehát fontos,hogy megfelelően használjuk eszközeinket.

 

Első lépés, milyen formájúra szedjem a szemöldököm?


A kis szemeket összenyomja a vastag szemöldök, viszont a vékonyabbra szedett már nagyítja. Gondoljunk csak a szemed sminkelésére! A belső szemzugba is fehéret, vagy világos szemhéjport kell használnunk, hogy nagyobbnak tűnjenek a szemeid. Na, ez a szemöldökkel még tovább fokozható. Minden arcforma más, ezért mindenkinek más áll jól, fontos,hogy ne essünk túlzásba és véletlenül se szedjük túl vékonyra. Ha nem vagyunk biztosak a kezünkben bízzuk szakemberre.

 

Szemöldökceruza vagy por? Melyik a jobb?


Kinek melyik szimpatikusabb, egyszerűbb,kezelhetőbb, én mindkettőt használom. A ceruza azért jó, mert ezzel lehet megrajzolni a szemöldök ívét karakteresebben. Vannak viszont, akik a porra
esküsznek. A szín a lényeges bármelyik verziót is választjuk. Ha sötét a hajunk, akkor annál egy árnyalattal világosabbat használjunk. Ha szőke, vagy világos akkor egy árnyalattal sötétebbet. Így sokkal természetesebbnek fog hatni a végeredmény.

Micro browliner d 60384
21042277 352189648566424 878350863918170112 n

Nos a szemöldökporral az a baj, hogy ha nincs hozzá egy jó ecseted, nagyon nehéz vele dolgozni. Elkenődik, elfolyik,lepotyog és nem lehet vele igazán szép ívet rajzolni. Viszont dúsításhoz tökéletes, és ha először ceruzával dolgozunk, utána pedig porral is átmegyünk az íven egy kicsit, a szemöldökceruza keménységét is tudjuk lágyítani, csökkenteni.

Ha rakoncátlan szálakkal vagyunk megáldva és fixálni szeretnénk a formázott szemöldökünket van egy hatásos tipp : a szemöldökfésűdre fújj egy kis hajlakkot, majd miután megrajzoltad és kész van, fésüld át azzal a szálakat.


Vagy ami még JOBB! Próbáld ki a KARAJA Eyebrow Wax Perfector viaszos szemöldökceruzáját! Egy viasz tartalmú szemöldökceruza amely lágyan kitölti ,formálja és rögzíti a szemöldököd színezett viasz tartalmának köszönhetően.

D novita moonlight collection eyebrow wax perfector

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre