Szemöldökemelés, cicaszem Cog szálas liftinggel

Hyaluronsavas feltoltes cmscrop 1

felszívódó Cog szálas liftinget nem csak az arc emelésére használjuk.

A szemöldök megereszkedésének korrekciója, vagy szemöldök és a külső szemzug pozíciójának megváltoztatásával “cicaszem” , vagy erősebb húzással “foxeye” hatást érhetünk el.

A COG szálas szemöldökkezeléseket helyi érzéstelenítő injekció mellett végezzük, az érzéstelenítés apró kellemetlenségén kívül fájdalommal nem jár.


Miután behelyeztük a célnak megfelelően kiválasztott számú és típusú COG szálat, a kezelt területet leragasztjuk. Ezt a kezelés típusától függően eltérő ideig, de legkevesebb 1 napig fent kell hagyni.

A kezelést megelőzően a legtöbb esetben a homlok átmeneti nyugalomba helyezésére van szükség ( b.tox kezelés), hogy a szálak kimozgatását elkerüljük. A kezelés után pedig a homlok/ arc kímélete szükséges.

7157dc8c 34aa 4936 bb18 8eaa9efab7e8
8276f177 0bea 4bb6 9f2b 7ffb6f61b339
Img 5869 2

Szemöldökemelés a nyitottabb tekintet eléréséért

Gyakran a zártabb szemrést nem, vagy nem csak a szemhéj megereszkedése okozza, hanem a szemöldök pozíciójának változása az idő múlásával. Ebben az esetben a szemöldök megemelése jelentős javulást okoz. 

Ennek egyik lehetősége a Cog szálas emelés. Abban az esetben viszont, ha a szemöldök felett vagy a halánték tájékon nagyobb volumenhiány alakult ki az idők során, a Cog szál helyett, vagy kombinációban a hyaluronsavas feltöltés/szemöldökemelés a megoldás.

 

 

Szemöldök lifting a külső szemzug emelésével 

A megereszkedett szemöldök a szem megjelenését is jelentősen megváltoztatja. A szem kisebbnek, szomorúbbnak tűnik, a tekintet zártabb, fáradt hatású.

A szemöldökemelés kiegészíthető a külső szemzug emelésével, ha természetes hatást szeretnénk, diszkréten „cicásítjuk” a szemet, a külső szemzug finom húzásával felfele és oldalra.

A változás nagyon természetes, de az egész arc megjelenése megváltozik a fiatal tekintettől.

COG szálas szemöldökemelés lézeres szemhéj kezeléssel kombinálva

Szemkörnyék 60+ .

A szemkörnyék kezelését (is) sokszor kombinációban végezzük, hiszen ha több kiváltó oka van ugyanannak a „problémának”, a leghatékonyabbak akkor leszünk, ha együtt kezeljük ezeket.


Ebben az esetben a szemhéj kezelésén kívül a megereszkedett szemöldök pozícióján is változtattunk, a kép közvetlenül a kezelés-sor befejezése után ( Cog szálak behelyezése után) készült.
Az eredmények kiteljesedése még csak hónapok múlva lesz látható, folyamatosan javul majd a kép.

1. Szemhéjkezelés a bőrfelesleg csökkentése, feszesítés, megújítás (DEKA DOT vagy PlasAge)

2. Homlok b.tox kezelése, hogy az izom nyugalomba helyezésével előkészítsük a szemöldök emeléséhez használt fogazott szálak stabil beépülését. ( nem szükséges ismételni, csak a beépülést segíti)
3. Szemöldöklifting Cog szálakkal


Ezek a kezelések önállóan is végezhetőek, van amikor csak a szemöldök pozícióján kell változtatni, van, amikor csak a szemhéj kezelése indokolt.

Persze a kérdés ezen belül is nagyon árnyalt, hiszen ha már volumenhiány is látható a szemöldök környékén, akkor a szemöldök emelésére hyaluronsavas liftinget javasolunk. .
A lényeg, hogy a szemkörnyéknél is fontos , hogy a problémának megfelelően legyen kiválasztva.

Cicaszem Cog szálas liftinggel

Fiatalabb korban pedig sokszor csak a harmónia megteremtése miatt pozicionáljuk a szemöldököt pl. COG-szálakkal, vagy a trendi cicaszemet alakítjuk ki a külső szemzug és szemöldök külső ívének emelésével.

Ennek a kezelésnek a „drasztikusabb” változást mutató változata a „foxeyes” lifting, amikor erőteljes húzással a szemöldök tovább emelkedik, jelentősen felfelé húzzuk a szemöldök külső részét és a külső szemzugot. A klasszikus fox eye kezelés viszont sosem lesz természetes megjelenésű, szemben a bemutatott cicaszem kezeléssel. 

Bízom benne, hogy megmutathattuk, hogy mértékletes kezeléssel ízléses, természetes változást tudunk elérni. 

Minden Hölgynek sikeres, örömteli szépülést, az Uraknak örömteli, sármos fiatalodást kívánok! 

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre