Szépségmegőrzés Hifu kezeléssel

Szepsegmegorzes

HIFU KEZELÉS

A magas intenzitású fókuszált ultrahanggyal végzett kezelés (HIFU kezelés) a bőr tömörségét javítja, rugalmasabbá, feszesebbé teszi. 

A kezelésnek nem csupán a kialakult esztétikai probléma megszűntetésében, de az öregedési folyamatok lassításában is nagy szerepe van. 

Ezért kiemelkedő jelentőségű kezelés a szépségmegőrzésben is.

A rendelőnkben végzett orvosi HIFU kezelés :

  • orvosi minősítésű géppel dolgozunk, ami garantálja a precíz, biztonságos kezelést, a hatékonyságot, elkerülhetőek a kockázatok
  • orvosi állapotfelmérés a kezelés előtt, hogy kellő hatékonyságot érjünk el
  • orvos által végzett kezelés
  • rendkívül magas lövésszám a leghatékonyabb eredményért

A nők és férfiak által egyaránt kedvelt beavatkozás bőrtípustól és életkortól függetlenül ajánlható, ha látványosan szeretné visszaállítani fiatalos megjelenesét, ugyanakkor nagy jelentősége van az öregedési folyamatok késleltetésében.

Köszönjük Vermes Timea operaénekesnek, hogy minket választott, és megmutathattuk HIFU kezelés közben is.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre