Szia! De régen láttalak!

Mirror 388386 1280 cmscrop

Központunk mottója is lehetne ez a mondat.

E heti blogom témáját, egy fiatal 30-as évei elején járó hölgyvendégünk adta, akinek kezelése eredményét volt szerencsém nyomon követni. Vendégünk Budapestről érkezett hozzánk, azért, hogy arcának elvesztett volumenét visszakapja.

Biztos Ön is tisztában van vele, hogy az öregedési folyamatok egyrészt genetikánktól, másrészt a bennünket érő környezeti hatásoktól függnek. Éppen ezért, ha ilyen szemmel gondosan megfigyeljük szüleinket, nagyszüleinket, felismerjük mire számíthatunk.Azzal azonban tudnunk kell, hogy a minket érő környezeti hatások sokkal intenzívebbek már, mint voltak felmenőink idejében, így bármi is az, ami nyomot hagy arcunkon, be kell látnunk feltehetőleg előbb bekövetkezik.
Nagyon nagy jelentősége annak, hogy tudatosan, prevencióval készítsük fel arcunkat, fiatalos vonásaink megtartása, és az öregedési folyamatok legtovább történő kitolása érdekében. 

Ha tudatosan él, a 30-as generáció már tisztában van vele, hogy vannak környezeti hatások, örökölt öregedési folyamatok, amik nem kiküszöbölhetőek, viszont az idővel megjelelő jelek, jól megválasztott kezelésekkel kitolhatóak.

Ez a generáció már az orvosesztétikai kezelésekre úgy tekint, hogy amikor szükség lesz rá, a probléma megoldásában is természetes eredményeket lehet elérni, mindenféle sztereotípiát hátuk mögött hagyva, bátran vágnak be az arcfiatalító beavatkozásokba is.

Tévedés ugyanis, hogy az anti-aging kezeléseket már a látható jeleknél érdemes elkezdeni. Nagy örömünkre szolgál, hogy egyre több hozzánk érkező vendégünk ismeri ezt fel. Tudják, hogy megfelelő biostimulációs  kezelésekkel, prevencióval, nekik jóval később, és kisebb számban kell majd igénybe venniük a már probléma megoldására fókuszáló orvosesztétikai és plasztikai beavatkozásokat.

Jelen esetben Vendégünknek valóban diszkrét beavatkozásra volt szüksége ahhoz, hogy arca visszakapja elveszett volumenét, mert kár szépíteni, igenis ebben az életkorban már megjelennek az első jelek. Arcának korábbi ívét, fiatal megjelenését hyaluronsavas facelifttel állítottuk helyre. A kezelést követően közvetlenül is látni lehetett a változást. Vendégünk a tükörbe nézve, boldogan mosolyogva mondta azt a mondatot a kezelés után, amit azóta többször felidéztünk: „Szia! De régen láttalak!”.

Pontosan ez a célunk, a természetes eredmény megtartásával végzett kezelésekkel elérni azt, hogy az eredmény sosem legyen idegen. Ha tükörbe nézünk, továbbra is magunkat lássuk, hogy onnan a jól ismert kipihentebbnek tűnő önmagunk fiatalabb mása köszönjön vissza. Az eljárások kombinációja végtelen. Sosem gondolkodunk sémákban, mindig az aktuális állapotnak , és esetleges problémának megfelelően kerül kiválasztásra az arcfiatalító, illetve szépségmegőrző kezelés.

Így Hölgyeim, itt az idő belátni, hogy nincs idő várni. 🙂 Az időben elkezdett szépségmegőrző kezelésekkel- gondoljunk itt például a teljesség igénye nélkül akár a HIFU kezelésre, hyaluronsavas faceliftre, vagy Medicalkozmetikai kezeléseink lehetőségeire – és megfelelő otthoni ápolással nagyon sokat tehetünk azért, hogy arcunk minél tovább őrizze meg fiatalos vonásait.

Kezeléseink rendszeres bemutatásáért kövess minket az Instagramon:

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheted munkánkat Instagramunkon.

Kövess minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheted: 

Instagram logo 5

Minden kedves jelenlegi és leendő vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre