Szívügyünk a fényvédelem

Fenyedelem cmscrop

A fényvédelem fontossága

Aki ismer vagy esetleg nyomon követte az elmúlt időszakom, tudja, hogy nekem szívügyem a fényvédelem és a bőrápolás.

Szerencsére manapság már sokak számára szinte rutinná vált a mindennapi fényvédelem, de sajnos még nem mindenki körében és nem mindig tartják indokoltnak a fényvédő használatát.

Mire is gondolok itt ?

Fényvédőt használni kell, ha esik ha fúj , télen, nyáron, egyszóval mindig. Tévhit, hogy a naptej, azaz a fényvédő a strandra való és csak nyáron, akkor is csak nagy melegben és napsütésben kell használni . UV sugárzás mindig van, nem csak a melegebb hónapokban, bár tény, hogy könnyebben leégünk egy nyári napon. A bőrünknek segítenünk kell , hogy ki tudja szűrni a káros sugarakat még mielőtt nagyobb baj alakulna ki és nem utolsó sorban a szabadgyökök ellen is felvesszük ilyenkor a harcot, tehát a ráncosodás is később fog kialakulni vagy mélyülni.

Mire ez a nagy óvatosság amikor mindenki alig várja, hogy kisüssön a nap ?

Az UV sugárzás egyre erősebb és bár ha kicsit leégünk maximum legyintünk egyet, hogy oops ez ma előfordult, de majd legközelebb bekenem magam. Tudni kell, azonban, hogy a bőrünk viszont megjegyzi és idővel megbosszulhatja magát, a  felelőtlenség rosszabb bőrminőséggel, pigmentfoltokkal esetleg rosszindulatú anyajegyekkel járhat együtt, amikre már nem tudunk csak úgy legyinteni majd, hanem bizony komoly következményeket kell viseljünk.

Tévhit, hogy ha valaki fényvédőt használ akkor neki nem lehet gyönyörű napbarnított bőrszíne. Ugyanúgy el tudunk érni csodálatos napbarnított tengerparti színt fényvédő használatával is, akár 50 SPF mellett is, a a különbség annyi, hogy a megégést kerüljük el és így elmondhatjuk, hogy mindent megtettünk , hogy védjük magunkat, később ráncosodjunk és megakadályozzuk a káros sugarak bőrbe jutását.

Nyakunkon a nyár és a jó idő, élvezzük, használjuk ki, hogy többet lehetünk a szabadban és mindezt tegyük felelősséggel bőrünk számára, hogy tiszta lelkiismerettel gyönyörködhessünk nyári bőrszínünkben.

Melyiket válaszd?

Mi rajongunk a Dermastir fényvédőiért, amiket a képekre kattintva webshopunkból, azonnal meg is tudsz rendelni.  🙂 

Img 4612 cmscrop
Img 4611 cmscrop
Sun powder spf50 dermastir 1 2 cmscrop

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre