Porta Bella Vita logo

Szülés utáni regeneráció

Szules utani regeneracio

Kevésszer beszélünk róla, mégis sokakat érintő téma a szülés utáni regeneráció kérdése.

A szülés élménye, anyává válás és a kisbaba érkezése rengeteg pozitív változást hoz az életünkbe, azonban sajnos a szülés utáni regenerációról még mindig keveset beszélünk. A terhesség és a szülés alatti hormonális és élettani szervi változások megváltoztatják a has, a medence fenék izmainak, szalagjainak helyzetét és a hüvely korábbi állapotát, illetve a szoptatás alatti időszakban a hüvely nyálkahártyája is elvékonyodhat.

Az baba érkezése és az új élethelyzet leköti az időnket, azonban érdemes a regenerációra is időt és energiát fordítani. Óvatos és kíméletes szülés utáni torna és az elengedhetetlen intim torna feltétlenül szükséges a gyógyuláshoz, regenerációhoz.

MONA LISA Touch – intim lézeres kezelés

Emellett klinikánkon lehetőség van a szülés után a kialakult hüvelyi atrófia esetén MonaLisa Touch lézeres hüvely regenerációs kezelést végezni. Mely a következő tünetek esetén segíthet: terhesség után, szoptatás alatt, az alacsony ösztrogénszint következtében kialakult hüvelyi szárazság, viszketés, égő érzés, hüvelyi irritáció, fájdalmas szexuális együttlét, melyet ritkán csípő-égő gyakori vizelés, elcseppenő vizelet is kísérhet. A kezelés a nyálkahártya regenerációját, megvastagodását idézi elő és a tonizálja a nyálkahártyát, ennek révén javítja a fenti tüneteket. Kevesebbszer alakul ki következményes hüvelyi gombás fertőzés vagy bakteriális vaginózis.

A kezelést a szülés utáni gyermekágyas szak (6 hét) letelte után, negatív nőgyógyászati vizsgálati eredmény után végezzük el 1 éven belüli negatív citológiai eredmény mellett. A kezelés mindössze 1 percet vesz igénybe, nem fájdalmas, az eredményes kezeléshez kúraszerűen 3 alkalomra van szükség 4-6 hét különbséggel.

A kezelés után irrigálni, tampont használni, ülő fürdőt venni 1 hétig nem javasolt, ugyanígy a szexuális együttlét sem javasolt 1 hétig. Néha jelentkezhet 1-3 napig alhasi diszkomfort, hüvelyi folyás a kezelés után. Gyógyszerszedés, kérdés esetén jelentkezzen kezelés előtt konzultációra klinikánkon.

DEKA Shwarzy TOP FMS – szétnyílt hasizom kezelése

A kismamák regenerációjának támogatására a megnövekedett pocak miatt megnyúlt, és eltávolodott hasfali izomzat stimulálására erősítésére is van lehetőség centrumunkban, ahol a Deka Schwarzy készülék segítségével a koncentrált mágneses stimuláció (FMS) technológiája lehetővé teszi, hogy gyorsan, észrevehető eredményeket érjünk el teljesen biztonságos módon, így a megnyúlt, eltávolodott hasizmok erősödnek eredeti pozíciójukhoz közelednek.

Emellett a meglazult hasi izmok ismét tónusosabbá, feszesebbé válnak, segít a megmaradt zsírlerakódás megszüntetésében is.

Emellett innovatív, biztonságos és hatékony orvosi módszerek állnak rendelkezésre klinikánkon a striák, narancsbőr, helyi zsírlerakódások kezelésére is.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre