Tavaszi bőrmegújítás frakcionált lézerrel

Img 8996 cmscrop

Professzionális  bőrregeneráló megoldás rövid felépülési idővel

 

Hogyan működik?

A frakcionált széndioxid lézeres kezeléskor a bőr meghatározott rétegében, a problémamegoldáshoz szükséges beállításnak megfelelően oszlopszerűen kjuttatjuk a lézersugarat.

Ennek következtében a bőr kezelt rétege pontos és ellenőrzött módon eltávolításra kerül, valamint a célzott mikrosérülések következtében a kollagéntermelés stimulációját érjük el.

A bőr ezt követően egy bizonyos ideig gyógyul, felszíni hámlás következik be, majd fokozódik a gyógyulási folyamat következtében a kollagén képződés.. A bőr regenerálja önmagát, melynek hatására jelentős javulás következik be a nap által károsított, ráncos, pattanásos és heges bőr megjelenésében.

A korszerű eljárás során a klasszikus széndioxid lézerekhez képest nem egybefüggően sérül a kezelt bőrfelszín, hiszen a scanner segítségével oszlopszerűek a sérülések, így az ép területekből kiindulva jelentősen gyorsabb a regeneráció, így a régebbi több hetes felépülési idő néhány napra csökken.

A Dermapixel lézerrel történő kezelés eredményei:

  • bőrfiatalítás, bőrmegújítás
  • a bőrt  feszessé teszi
  • fokozza a bőr lágyságát és szerkezetét
  • eltünteti a nem kívánt barna foltokat
  • kisimítja a ráncokat és az aknés hegeket
  • megfiatalítja a nyakat, a mellkast és a kezeket
  • kisimítja a hegeket és egyes, a bőr megnyúlása miatt keletkező striákat

A lézeres kezelés menete:

A Széndioxid lézeres kezelés orvosi kezelés, minden esetben konzultáció előzi meg.Ekkor tisztázzuk a várható eredményeket, az ideális eredmény elérése érdekében a szükséges kezelésszámot, kezelési tervet készítünk, megbeszéljük a kezelést követő teendőket.

A kezelést érzéstelenítő krémmel elért helyi érzéstelenítésben végezzük, általában 30 percet vesz igénybe.

A kezelést követő 1.-2 napon a kipurult, duzzadt bőrt erőteljesen hidratálni kell, a 3.-4. napon a bőr barnásan elszíneződik, majd a felső bőrréteg lehámlik. Általában egy hét után a finom hámlás befejeződik, és ragyogó, friss bőr jelenik meg. A kollagénképződést stimuláló hatás hosszabb folyamat, így a végleges eredmény a kezelést követő 3. Hónapban látható.

Szinte minden terület kezelhető, elsősorban az arc, nyak, dekoltázs, kézfejek kezelésére használjuk, de a teseten lévő hegek és striák kezelését is elvégezzük.

A lézeres arckezelés / testkezelés 1-3 alkalommal ismételhető szükség szerint, 4-5 hetes időközökkel, már az első kezelés is látványos eredményt ad.

A gyógyulási folyamatot itt nézheti meg: Francionált lézer a pigmentfoltok ellen

Fontos tudni, hogy a kezelések előkészíthetjük, és ez által annak szükséges számát sok esetben csökkenthetjük. Gyakran kombinálható hámlasztó kezeléssel,  Medicalkozmetikánkban  Designer peeling-ek állnak rendelkezésre, hogy a lehető legkevesebb össz felépülési idővel érjük el a kívánt eredményt. Emellett nagy szerepe van az otthoni ápolásnak, amivel az eredményességet fokozhatjuk, illetve a komplikációk lehetőségét csökkenthetjük.

Ezekről a lehetőségekről a konzultáció során tájékoztatjuk.

Az alábbi képek az arc frakcionált lézer kezelését megelőzően, és a kezelést követően 1 héttel készültek.  A pigmentfoltok láthatóan halványodtak, a bőr textúrája javult, a felszínes ráncok kisimultak, a szem alatti sötét elszíneződés világosodott.

A kezelés feszesítő hatása az idő múlásával fokozatosan alakul ki. 

Blogba1
Blogba2
Blogba3

 A bemutatott esetben az  optimális eredmény eléréhez még 1 alkalom szükséges, de az első kezelés eredménye is szemmel látható. 

Várjuk Önt is szeretettel!

Minden kedves jelenlegi és leendő Vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre