TÉL és a SZÉP BŐR járhat együtt

Mug cmscrop

Baby It’s Cold Outside

Ahogy azt Frank Loesser megénekelte már nekünk és azóta a karácsonyi készülődés és tél egyik alapműve mindnyájunknak a „ Baby It’s Cold Outside ’’ dal, úgy kimaradhatatlan része a télnek és az ünnepeknek bőrünk felkészítése, szépítése és ápolása is a hidegben, mert bizony hideg van odakint.

Testünkre odafigyelünk, kabátot veszünk, eggyel vastagabb zoknit húzunk, kesztyű – sál – sapka meleg tea. De tévedünk ha azt gondoljuk, hogy ez elég és ugyan az a szérum, ugyan az a nappali és éjszakai krém jó lesz arcbőrünknek amit egész évben használtunk. Persze tudom, az már jól bevált! De ugyan azt a nadrágot sem vesszük fel amit nyáron, igaz?

Sokan megfeledkeznek erről, pedig nagyon fontos, hogy az évszaknak megfelelő „védőruhát” kapjon bőrünk is, segítsünk neki elviselni és védekezni a nagy hidegek ellen, adjunk neki is egy nagykabátot.

A legjobb amit tehetünk akkor ha ragaszkodunk a jól bevált nappali krémünkhöz az az, ha beszerzünk éjszakára egy igazán regeneráló, vitaminokban és esszenciális olajokban gazdag, kicsit testesebb krémet, egy úgynevezett éjszakai repair maszkot. Először nehéznek érezhetjük amikor feltesszük, olyannak mint ami soha nem fog felszívódni, de természetesen ez nem így lesz. Éjszaka több ideje van bőrünknek magába szívni a hatóanyagokat, hiszen nem éri egyből külső hatás és reggelre ragyogóan hálás lesz. Fontos, hogy megfelelő márkát és bőrünkhöz igazodva válasszuk ezt ki és akkor biztosan nem lesz olyan gondunk, hogy túl olajos, túl nehéz a krém a bőrnek ezért pattanásos és zsíros lesz tőle. A valóban nekünk való termékek ilyet nem okozhatnak.

Eztán jöhetnek a jól bevált kis készítményeink, arclemosó majd a nappali szérumunk, krémünk. Amit még megtehetünk és személy szerint az egyik kedvenc megoldásom, az az, hogy beszerzünk egy magas hatóanyag-tartalmú és vitaminokban gazdag kissé olajosabb pipettás szérum koncentrátumot, amit mi magunknak adagolhatunk kedvenc nappali és éjszakai krémünkhöz keverve. A már kezünkben tartott megfelelő mennyiséghez hozzácseppentünk egy – két pipettányit, sőt éjszaka egy cseppel tehetünk többet. Így nem kell lecserélnünk semmit, mégis maximálisan megadtuk a segítséget bőrünknek.  A már kissé érzékenyebb bőrűeknek itt nem áll meg a művelet, ugyanis egy alapozó ilyenkor felér bőrünknek még egy védőréteggel. Akik nem kedvelik a sminket, alapozást,  azoknak is jó lehet, ha erre a pár hónapra beveszik a napi rutinba mert tényleg segítünk vele bőrünknek, persze fenntartva itt is a minőséget .

Én egy hónap intenzív tesztelés után, már teljes bizonyossággal állíthatom, hogy akár Dermastir, akár a Kleanthous termékei közül minden korosztály megtalálhatja a bőrének legjobb terméket ebben az évszakban is. Alapozónak pedig mi más, mint Karaja. 🙂 

Figyeljünk oda , ajándékozzuk meg bőrünket is egy kis plusszal és készüljünk az ünnepekre tudatosan.

Kövess minket az Instagramon

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheted munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövess  minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheted: 

Instagram logo 5 3

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre