Teoxane szerelem

Img 2554 cmscrop

Ami eddig csak a fecskendőben volt most tubusban és tégelyben is elérhető

Olyan régóta teszteljük és szeretjük a Teoxane termékeket, hogy úgy gondoltam egyértelműen megérdemelnek egy egész blog bejegyzést ezek a készítmények. Személyes tapasztalataim és visszajáró vendégeink elmondásai alapján, úgy vélem teljes képet kaphattam a krémek, szérumok használatáról és jótékony hatásukról. Nem is tudtam volna más címet adni ennek a bejegyzésnek….., hiszen aki kipróbálja a bőrtípusának megfelelő készítményt nagyon megszereti őket és bizalmat szavaz nekik a jövőben is.

Img 1943

Teoxane egy Svájcban készült szépség. Mme Valérie Taupin 2003-ban megalkotta a TEOXANE-t kristálytisztán látta, hogy a szépségpiac növekvő keresletét olyan csúcsminőségű, formabontó termékekkel lehet kielégíteni, amelyek alapja a szigorú tudományos kutatás. Elkötelezettek a hyaluronsavas ránctalanítók és bőrápolási termékek megalkotását és gyártását illetően oly módon, hogy ezen folyamatok során mindig a legkorszerűbb iparági eljárásokat alkalmazzák a lehető legmagasabb színvonalon. Olyan időket élünk, amikor a szépség már nem életkor kérdése. A nők és a férfiak egyaránt azt akarják, hogy szépségük és megnyerő külsejük sokáig tartson. Nagyszerű megoldás lehet a termékcsalád legtöbb tagja a megelőzésben, illetve esztétikai beavatkozások utáni időszakban. Vannak olyan pácienseink akiknek nagyon érzékeny bőrük van és hajlamos a kipirosodásra, pattanásokra. Ezek a termékek megoldást nyújtanak nekik is.

Azok a termékek amikről bővebben beszélni fogok most a Teoxane szérumok és hámlasztó készítmények. Természetesen az összes krémről, szérumról, lemosóról, balzsamról ódákat lehetne zengeni, most mégis a kettő szérumot és a hámlasztó készítményeket veszem górcső alá.

Bőrmegújítás Teoxane-al 

A hámlasztásnak amúgy is, ha lehet ilyet mondani”szezonja” van…., így én is kipróbáltam az elmúlt hetekben a Perfect Skin Refiner hámlasztó éjszakai hidratáló krémet. Ez az éjszakai bőrmegújító krém a glikolsav és a TEOXAN RHA ® hidratáló technológia egyedi kombinációja. Gyengéd és hatékony. Hámlasztó hatásánál fogva aktívan megújítja a bőrsejteket alvás közben, így a bőr egészségesebb, hidratáltabb, az arcszín pedig egyenletesebb lesz. Meglepődve tapasztaltam, hogy az amúgy pár hónapja problémássá vált bőrömmel csodát művelt már egy hétvége alatt. Mi nők tudjuk, hogy a hormon változások mennyire tudnak látszani a bőrön is. Akár zsírosodás, pattanások és aknék formájában. Ez a készítmény kíméletesen veszi fel a harcot ezekkel a problémákkal szemben.

Perfect skin refiner 1

A másik szuper aha savat tartalmazó készítmény pedig az A.H.A Cleansing gel. Habzó arclemosó és peeling egyben, amely alaposan tisztít, enyhén radíroz, újjáéleszti és ragyogóvá varázsolja a bőrt. A selymes bőr eredményét ragyogást fokozó komplexével éri el. Az A.H.A Cleansing Gel nélkülözhetetlen eleme valamennyi bőrtípus arcápolási rutinjának. Több funkciós tisztító gél, amely mélyen tisztítja és hidratálja a bőrt. Exkluzív receptúrája ötvözi az intelligens összetevőket: a glikolsavat, a gyümölcssavakat, az RHA Resilient Hyaluronic Acid®-ot és egy fehérítő komplexet, amely eltávolítja szennyeződéseket és az elhalt bőrsejteket. Hidratálja a bőrt, és friss és ragyogó egységes bőrképet eredményez.

Teoxane aha cleansing gel cmscrop 1

Hatékony Anti-aging Teoxane-al

A következő bemutatni kívánt Teoxane csodák ahogy ígértem is….A szérumok lesznek. Kezdjük a sort az egyedülálló RHA SZÉRUM – mal. Ez az elismert szérum tartalmazza a legnagyobb koncentrációban a TEOXANE egyedi, hidratáló és szabadalommal védett RHA ® technológiáját. Könnyű és kényelmes, az RHA ® szérum hatékony kombinációja az olyan antioxidánsoknak és öregedést gátló hatóanyagoknak, amelyek már a 14. naptól szemmel láthatóan átalakítják és megfiatalítják az öreg bőrt. Nagyszerű termék esztétikai beavatkozások utánra, hogy meghosszabbítsa a kezelés hatóidejét. Hiszen sokan elfelejtik, hogy a hyaluronnal végzett volumenpótlások után is táplálni kell a bőrt megfelelő anyagokkal.

Rha szerum 1

Végül a pigment foltok otthoni halványításának koronázatlan királynője ami hyaluronnal van ötvözve a Cvit Serum. Ez olyan TEOXANE RHA technológiával kombinált, új generációs C-vitaminos készítmény, amely harcba száll a pigmentációval, a rugalmatlan bőrrel és a fénytelen arcszínnel. Ez a továbbfejlesztett szérum – a pigmentáció ellen küzdő antioxidánsokkal – maximalizálja a bőr ragyogását, hidratál és javítja a bőr tónusát. Az RHA® x VCIP Serum TEOXANE RHA®-ból és VC-IP-ből tevődik össze. A VC-IP a C-vitamin egy stabilizált formája, amelyet bőrgyógyászok ajánlanak, mert a következő öregedést gátló hatással bír: antioxidáns aktivitással rendelkezik, ragyogóvá teszi a bőrt és stimulálja a bőrkollagént.

Vcip szerum 1

Csak ajánlani tudom ezt a termékcsaládot. Úgy vélem mindenki megtalálhatja a készítmények között a neki tetszőt, amit, ha hazavisz magával, szerelem lesz első használatra.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre